Follow us

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | "Με τον Βασάλο είμαστε complicated..."

Όλα όσα είπε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης για την προσωπική της ζωή.

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην Ευάννα Ζουμπούρογλου για το επαγγελματικό της μέλλον ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στην προσωπική της ζωή και στις αμήχανες ερωτήσεις που απευθύνει ο Ατζούν Ιλίτζαλι στον Κωνσταντίνο Βασάλο αναφορικά με τη σχέση τους.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Είναι λεπτό και αδιάκριτο θέμα, μου χτύπησε το καμπανάκι το κόκκινο"

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σημείωσε πως δεν παρακολουθεί το "Survivor All Star" τονίζοντας ωστόσο πως οι ερωτήσεις του Ατζούν δεν την έφεραν σε δύσκολη θέση. Η ίδια μάλιστα δήλωσε πως η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι περίπλοκη ενώ υπογράμμισε πως δεν έχει ποτέ της επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει κάτι.

"Δεν βλέπω Survivor. Δεν ένιωσα άβολα όταν ο Ατζούν ρώτησε τον Κωνσταντίνο για μένα. Αν ήμουν εκεί βέβαια, θα ένιωθα αμήχανα. Θα είχα ιδρώσει όπως ο Κωνσταντίνος. Με τον Βασάλο είμαστε complicated. Δεν ήμουν μόνο με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Καλιφόρνια, ήταν πολλά άτομα. Ούτε διαψεύδω ούτε επιβεβαιώνω κάτι τόσα χρόνια."

"Έχω κουραστεί με τα δημοσιεύματα. Μία γάμος, μία χωρισμός, μία εγκυμοσύνη. Για την εγκυμοσύνη ειδικά είναι πολύ λεπτό το ζήτημα, πολύ ευαίσθητο θέμα. Έχασα τη σκυλίτσα μου και άφησαν υπονοούμενα για μια εγκυμοσύνη που δεν προχώρησε.", δήλωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ