Follow us

Αλέξανδρος Νικολαΐδης | Η συγκινητική φωτογραφία της Δώρας Τσαμπάζη με τα παιδιά τους μπροστά από το γκράφιτι του Ολυμπιονίκη

"Το γκράφιτι του Αλέξανδρου στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Σταυρούπολης, στο κτίριο όπου υπήρξε μαθητής ο Αλέξανδρος μέχρι το 1997 όπου και αποφοίτησε..."

MissBloom TEAM
Δώρα Τσαμπάζη Instagram

Την πιο συγκινητική φωτογραφία ανήρτησε χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δώρα Τσαμπάζη. Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη επισκέφθηκε με τα παιδιά τους το γκράφιτι που έκανε στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Σταυρούπολης ο Σιμόπουλος Μάριος, και το οποίο όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, ήταν το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του γιου τους.

Δώρα Τσαμπάζη | "Μου στέλνετε πολλοί για την υπόθεση Γεωργούλη και με ρωτάτε τη γνώμη μου. Ε λοιπόν η γνώμη μου είναι αυτή που ήταν πάντα."

Συγκεκριμένα, η Δώρα Τσαμπάζη φωτογραφήθηκε μπροστά από το υπέροχο γκράφιτι της προσωπογραφίας του συζύγου της ευχαριστώντας τον δήμαρχο Σταυρούπολης κ. Δεμουρτζίδη για την πρωτοβουλία του και τον διευθυντή τομέα αθλητισμού κ. Αναστασιάδη για τα διαδικαστικά.

"Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Γιώργου μας έκανε ο Σιμόπουλος Μάριος που σήμερα ολοκλήρωσε το γκράφιτι του Αλέξανδρου στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Σταυρούπολης, στο κτίριο όπου υπήρξε μαθητής ο Αλέξανδρος μέχρι το 1997 όπου και αποφοίτησε. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το δήμαρχο Σταυρούπολης κ. Δεμουρτζίδη για την πρωτοβουλία και τον διευθυντή τομέα αθλητισμού κ. Αναστασιάδη για τα διαδικαστικά. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλλιτέχνη, Σιμόπουλο Μάριο που δούλεψε αδιάκοπα τέσσερις ημέρες, προκειμένου αύριο οι μαθητές που θα επιστρέψουν στα θρανία να το δουν μπροστά τους.", σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Δώρα Τσαμπάζη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ