Follow us

Πηγή Δεβετζή | "Πήγα να δοκιμάσω κάποια στιγμή τον γάμο, απέτυχα, είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει..."

Η χρυσή Ολυμπιονίκης παραχώρησε στον Θέμη Γεωργαντά μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

MissBloom TEAM
Πηγή Δεβετζή NDP

Καλεσμένη στην εκπομπή "After Dark" βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής η Πηγή Δεβετζή. Η χρυσή Ολυμπιονίκης μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει.

Πέγκυ Σταθακοπούλου | Ταξίδι στο Μεξικό με την καλλονή κόρη της

Πιο αναλυτικά, η πρωταθλήτρια μίλησε για το πρόγραμμα που είχε όταν ξεκίνησε τον αθλητισμό ενώ τόνισε πως δεν ήθελε ποτέ της να μπλέξει με αθλητή. Η ίδια στη συνέχεια μίλησε και για τον γάμο που έκανε κάποια στιγμή, στο παρελθόν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της.

"Στα 7 μου πήρα τον πρώτο μου μετάλλιο, δεν με ένοιαζε τίποτα. Μου άρεσε να παίζω απλά. Μετά από 10 χρόνια έφτασα να είμαι πρωταθλήτρια στην ενόργανη. Ξυπνούσα 6 το πρωί να κάνω προπόνηση, πήγαινα σχολείο, το απόγευμα, προπόνηση, δεν είχα χρόνο να παίξω. Μετά άλλαξα και πήγα στον ύπνο."

"Δεν έμπλεκα με αθλητές επειδή έβλεπα όλα αυτά τα ωραία σώματα δεν μου άρεσαν τόσο γυμνασμένοι, ήθελα το πιο light. Η πρώτη μου κανονική σχέση έγινε στα 23."

"Πήγα να δοκιμάσω κάποια στιγμή τον γάμο και την οικογένεια απέτυχα, ήταν ένα λάθος που έκανα για μένα η επιλογή του συγκεκριμένου ανθρώπου. Το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει είναι αυτή η επιλογή. Θα το ακύρωνα.", σημείωσε η Πηγή Δεβετζή.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ