Follow us

Ashley Graham | Η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο

Στις 100 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο του 2023, την πρώτη θέση κερδίζει το plus size model, Ashley Graham.

Asley Graham Splash

Το πασίγνωστο μοντέλο Ashley Graham, κατέλαβε δικαιολογημένα την πρώτη θέση στην ετήσια κατάταξη του περιοδικού, που δημοσιεύτηκε στο τεύχος Μαΐου και Ιουνίου του Maxim. Η 35χρονη αναδείχθηκε ανάμεσα στις 100 πιο σέξι γυναίκες του κόσμου (όπως Margot Robbie, Lily-Rose Depp, Doja Cat) ξεχώρισε, καθώς είναι πανέμορφη και αποτελεί το πρόσωπο του κινήματος body positivity.

Η βασίλισσα των καμπυλών, η οποία ήρθε να αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα της μόδας, ανακαλύφθηκε σε ηλικία 12 ετών σε ένα εμπορικό κέντρο της Νεμπράσκα, πριν φύγει για να ακολουθήσει τα όνειρά της στο μόντελινγκ.

Κορυφαία στιγμή της μεταξύ άλλων, ήταν το εξώφυλλο στο περιοδικό Sports Illustrated Swimsuit Issue και στο περιοδικό Vogue. Έχει εργαστεί ακόμη ως μοντέλο για διεθνείς σχεδιαστές όπως, Dolce & Cabbana, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Christian Siriano και H&M.

Έχοντας γράψει πλέον και βιβλίο με τίτλο: A New Model: What Confidence, Beauty, and Power Really Look Like, αποτελεί το σύμβολο του body positivity, ενώ η καριέρα της έχει δώσει δύναμη σε όλα τα κορίτσια, να πιστέψουν πώς η αγάπη για το σώμα μας, μπορεί να κάνει τα πάντα.

"Μπορούμε να βλέπουμε τα σχήματα και τα μεγέθη όλων, το φύλο, την εθνικότητα και την ηλικία ως μέρος αυτού που είναι – δε χρειάζεται να είναι αρνητικό ή θετικό. Θα πρέπει να είναι κάτι που αγκαλιάζεται εύκολα και δε χρειάζεται να κάνουμε αυτές τις συζητήσεις όλη την ώρα. Τα σώματά μας πάντα αλλάζουν και εξελίσσονται. Χρησιμοποιώ το δικό μου σώμα ως εργαλείο για να μπορώ να μιλήσω για αυτά τα συναισθήματα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ