Follow us

Χρήστος Λούλης για Ζέτα Μακρυπούλια | "Πρώτη φορά το λέω. Της έγραψα ένα γράμμα"

Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη σχέση που έχει σήμερα με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη συνεργασία τους στη θεατρική παράσταση "Μια νύχτα στην Επίδαυρο".

MissBloom TEAM
Ζέτα Μακρυπούλια Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή "Το Πρωινό" βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα μία απολαυστική συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Χρήστος Λούλης για Ζέτα Μακρυπούλια | "Τότε είχα μία πολύ μεγαλύτερη ιδέα για τον εαυτό μου, θεωρούσα πως είμαι κάτι πάρα πολύ σημαντικό"

Πιο αναλυτικά, ο Χρήστος Λούλης μίλησε για τη συνεργασία του με τη Ζέτα Μακρυπούλια στη θεατρική παράσταση "Μια νύχτα στην Επίδαυρο", λέγοντας χαρακτηριστικά, και για πρώτη φορά, πως κάποτε της έστειλε ένα γράμμα εξηγώντας τί ακριβώς εννοούσε στην περίφημη πια δήλωση που είχε κάνει για εκείνη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός σημείωσε μεταξύ άλλων πως είναι πολύ χαρούμενος που συνεργάζεται φέτος μαζί της ενώ τόνισε πως για τα δικά του γούστα, είναι πολύ καλή ηθοποιός.

"Η δήλωση ήταν πριν 18 χρόνια. Όταν μου είπαν ότι θα συνεργαστώ με τη Ζέτα Μακρυπούλια είπα "είναι τέλειο”. Δεν είχαμε βρεθεί με τη Ζέτα από τότε. Πρώτη φορά ήταν στην πρώτη πρόβα. Όταν έγινε η φάση τότε, της είχα γράψει ένα γράμμα. Πήγα στο θέατρο που έπαιζε και της το άφησα. Πρώτη φορά το λέω. Της εξηγούσα τι ακριβώς εννοούσα. Γράμμα σε φάκελο ήταν και το άφησα στο θέατρο."

"Εγώ πήγα στην πρώτη συνάντηση με σκοπό να την πιάσω. Ήρθε όμως εκείνη για να μου ζητήσει συγγνώμη. Λέω "εσύ θα μου ζητήσεις συγγνώμη;” Μου λέει "ναι γιατί μου είχες δώσει το γράμμα και εγώ δεν σου απάντησα”. Όλα μεταξύ εμού και της Ζέτας δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό. Μάλιστα την έχω κατασυμπαθήσει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που παίζουμε μαζί στο θέατρο. Πολύ χαρούμενος που τη γνώρισα. Κάνουμε πλάκα μεταξύ μας."

"Για το δικό μου γούστο είναι καλή ηθοποιός, αλλά θα βάλω μια υποσημείωση, επειδή είναι πολύ υποκειμενικό αν είναι κάποιος καλός ηθοποιός ή όχι. Είναι αν μιλάς στον θεατή.Αυτό είναι αντικειμενικό με τη Ζέτα, είναι πόσο επαγγελματίας είναι και πόσο σκυλί μαύρο… Το θεώρησα τέλειο όταν μου είπαν ότι θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια στην παράσταση.", δήλωσε ο Χρήστος Λούλης.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ