Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Η πανέμορφη μητέρα της ποζάρει αγκαλιά με τον Μάξιμο και τη Σιέννα με αφορμή την ονομαστική της εορτή

"Χρόνια πολλά μαμά μου - γιαγιά μας"

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Την ονομαστική της εορτή είχε χθες η μητέρα της Αθηνάς Οικονομάκου, Γεωργία. Η γνωστή επιχειρηματίας ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία γλυκιά φωτογραφία της μητέρας της, στην οποία πόζαρε αγκαλιά με τα εγγόνια της, Μάξιμο και Σιέννα.

Αθηνά Οικονομάκου | Ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ίδιος με τον Vincent Cassel στη φωτογραφία που ανήρτησε

Πιο αναλυτικά, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να πει και δημόσια τα "χρόνια πολλά" στη μητέρα της, δημοσιεύοντας μία υπέροχη και άκρως γλυκιά φωτογραφία. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και επιχειρηματίας φωτογράφησε την πανέμορφη μητέρα της να κάθεται αγκαλιά με τον Μάξιμο και τη Σιέννα, δείχνοντας πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η ίδια ανήρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία με αφορμή την ονομαστική εορτή της ενώ σημείωσε ευχές για όλους, ξεχωρίζοντας ωστόσο την κυρία Γεωργία ως μαμά αλλά και ως γιαγιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Αθηνά Οικονομάκου μοιράζεται στα social media φωτογραφία της μητέρας της. Η επιχειρηματίας έχει κάνει αντίστοιχα posts και στο παρελθόν, με το παρουσιαστικό της μητέρας της να εντυπωσιάζει πάντα.

Αθηνά Οικονομάκου | Η πανέμορφη μητέρα της ποζάρει αγκαλιά με τον Μάξιμο και τη Σιέννα με αφορμή την ονομαστική της εορτή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ