Μαρία Μενούνος | Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι έρχεται..."

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το φύλο του μωρού που περιμένουν αποκάλυψαν το πρωί της Δευτέρας μέσα από το podcast τους, "Heal Squad x Maria Menounos", η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Keven Undergaro. Οι δυο τους πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς ενώ όπως όλα δείχνουν, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μαρία Μενούνος | "Έκανα τα πάντα προκειμένου να μείνω έγκυος, παρακαλούσα γι’ αυτό τα βράδια στις προσευχές μου..."

Πιο αναλυτικά, η 44χρονη παρουσιάστρια και ο σύζυγός της πρόκειται να γίνουν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας. Σήμερα το πρωί μάλιστα, οι δυο τους αποκάλυψαν πως την ευτυχία τους θα ολοκληρώσει ένα κοριτσάκι, το οποίο σύντομα θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους. Συγκεκριμένα, η Μαρία Μενούνος τόνισε το πόσο ενθουσιασμένοι είναι οι δυο τους που θα αποκτήσουν κοριτσάκι, αποκαλύπτοντας συγχρόνως πως έχουν ήδη βρει το όνομα που θα πάρει μιας που είναι κάτι που επιθυμούσαν εδώ και δέκα ολόκληρα χρόνια.

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι έρχεται ένα κοριτσάκι."

"Σκεφτόμαστε τα ονόματα εδώ και χρόνια, γιατί όπως μπορεί να γνωρίζετε ή να μην γνωρίζετε, αυτό ήταν σχεδόν ένα ταξίδι 10 ετών για μας. Σκεφτήκαμε τα ονόματα και νομίζω ότι καταλήξαμε στο τέλειο όνομα για αυτό το μωρό.", σημείωσε η Μαρία Μενούνος στο podcast της.