Follow us

Τόνια Σωτηροπούλου | Αποκαλύπτει πώς απέκτησε 10 χιλιάδες followers μέσα σε μόλις τρεις μέρες

Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, σε συνέντευξη, μιλά για ερωτήσεις που τη φέρνουν σε δύσκολη θέση και για τους 10 χιλιάδες followers που απέκτησε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό.

Τόνια Σωτηροπούλου Instagram

Η Ελληνίδα ηθοποιός, Τόνια Σωτηροπούλου, σε πρόσφατη συνέντευξή της μεταξύ άλλων, μίλησε για τον τρόπο που απέκτησε 10 χιλιάδες followers σε τρεις μέρες, μέσω μίας ανάρτησης.

Στην αρχή επεσήμανε ότι παρόλο που κάνει συνεντεύξεις περίπου 20 χρόνια είναι ακόμα άβολο, ενώ ερωτήσεις που την έχουν κουράσει είναι το "πώς ήταν στην ταινία Bond" και το "πότε θα κάνεις παιδιά".

Ιδιαίτερη εντύπωση όμως και μία μικρή απογοήτευση της προκάλεσε το γεγονός, όταν απέκτησε 10 χιλιάδες followers, αφού ανέβασε τις φωτογραφίες από τον γάμο με τον Κωστή Μαραβέγια. "Ειλικρινά η σημαντικότητα μου, αυτό που δίνει το οκ σε κάποιον να ασχοληθεί με τον οποιοδήποτε άνθρωπο, είναι επειδή φοράει ένα νυφικό και παντρεύτηκε;". Τονίζοντας έτσι, ότι πριν γνωρίσει τον Κωστή Μαραβέγια, είχε πει και μόνη της να μείνει για πάντα δεν πειράζει.

Τόνια Σωτηροπούλου | Αποκαλύπτει πώς απέκτησε 10 χιλιάδες followers μέσα σε μόλις τρεις μέρες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ