Follow us

Δύο κατάξανθες κουκλίτσες | Οι παιδικές φωτογραφίες της Gigi και της Bella Hadid

Η Bella Hadid ανήρτησε τρυφερές φωτογραφίες με την αδερφή της, Gigi Hadid, για τα γενέθλια της.

Gigi & Bella Hadid Splash News / Ideal Image

Η Bella Hadid και η Gigi Hadid είναι από τις πιο όμορφες και αγαπημένες αδερφές στο Hollywood και η Bella μας το υπενθυμίζει για ακόμα μία φορά, με μία γλυκιά ανάρτηση στο προφίλ της, για τα γενέθλια της αδερφής της.

Τον τελευταίο καιρό η Bella Hadid είναι στο απόγειο της καριέρας της, αφού για το 2023 συμπεριλήφθηκε στα άτομα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο και επιλέχθηκε και φέτος, όπως και το 2016, το μοντέλο της χρονιάς.

Από την άλλη η αδερφή της, Gigi Hadid, συνεχίζει τη δυναμική πορεία της στον χώρο της μόδας, αφού τη βλέπουμε σε πασαρέλες γνωστών οίκων (π.χ Versace) και σε εξώφυλλα γνωστών περιοδικών (π.χ Vogue, Elle ).

Στην τρυφερή ανάρτηση, τις βλέπουμε ολόιδιες και αχώριστες από πολύ μικρή ηλικία, να έχουν μία αγγελική ομορφιά, με τα γαλανά και ξανθά μαλλιά τους, κάτι που αποδεικνύει πώς δεν είναι τυχαία η σημερινή τους καριέρα. Μάλιστα, η Bella Hadid έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες και μία αφιέρωση.

"Χρόνια πολλά στην καλύτερή μου φίλη, την έμπιστη μου, τον δάσκαλό μου, τη λογική μου, την πιο αγαπημένη μου παρέα, το δώρο που συνεχίζει να δίνει επειδή μου έφερες το πιο αγαπημένο μου δώρο στον κόσμο miss Khaibaloo. Ήρεμη, ευγενική, αγαπημένη, σκληρά εργαζόμενη, αγγελικά πλασμένη, διασκεδαστική, η λίστα με όλους τους λόγους που σε αγαπώ θα μπορούσε να συνεχιστεί για μέρες. Μακάρι να μπορούσα να σε γιορτάσω στην Disney αλλά είμαι πάντα μαζί σου, η μαζορέτα σου #1 365 μέρες το χρόνο. Σε αγαπώ τόσο πολύ που πονάει".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ