Follow us

Meghan Markle | Ο πραγματικός λόγος που δεν θα παραστεί στην στέψη του βασιλιά Charles III

Ο λόγος που η Meghan Markle δε θα ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για την επικείμενη στέψη του βασιλιά Charles III.

Meghan markle Splash

Λίγες μέρες έμειναν για την τελετή ενθρόνισης του βασιλιά Charles III , η οποία θα γίνει στις 6 Μαΐου, με την ανακοίνωση ότι το παρών θα δώσει ο πρίγκιπας Harry, ενώ η σύζυγος του Meghan Markle, θα παραμείνει με τα παιδιά της, πρίγκιπα Archie και πριγκίπισσα Lilibet, στην Καλιφόρνια.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση έγραψε: "Το Παλάτι του Μπάκινγχαμ με χαρά επιβεβαιώνει ότι ο Δούκας του Σάσεξ θα παραστεί στη Στέψη στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ στις 6 Μαϊου. Η Δούκισσα του Σάσεξ θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τον Πρίγκιπα Archie και την Πριγκίπισσα Lilibet".

Ωστόσο, ο λόγος που η Meghan Markle δε θα παρευρεθεί, δεν είναι ακριβώς επειδή εκείνη τη μέρα, η κόρη της έχει γενέθλια, καθώς στο παρελθόν είχε εκφράσει τις ανησυχίες της για την "ασυνείδητη προκατάληψη" της βασιλικής οικογένειας σε ένα γράμμα προς τον βασιλιά Charles III, ανέφερε η Telegraph.

Για αυτό το κομμάτι, πηγή από το Page Six δήλωσε: "Ναι, υπήρχε αλληλογραφία, υπήρχαν επιστολές από τη δούκισσα του Σάσεξ προς τον βασιλιά. Αλλά προχώρησε, αυτό έγινε πριν από δύο χρόνια, δεν έχει να κάνει με την απόφασή της να μην παραστεί στη στέψη".

Παρόλα αυτά, το Σάββατο στις 22 Απριλίου, κυκλοφόρησε ένα άρθρο στην Telegraph που υποστηρίζει ότι ο λόγος που δε θα παρευρεθεί στη στέψη είναι γιατί έμεινε "ανικανοποίητη" από την απάντηση του βασιλιά Καρόλου στο τότε γράμμα της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ