Follow us

Meghan Markle | Έκανε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην Kate Middleton; Το viral βίντεο που κάνει τον γύρο του Internet

Με μακριά, ίσια μαλλιά και εμφανώς αδυνατισμένο πρόσωπο, η Δούκισσα του Sussex φαίνεται πως θύμισε σε πολλούς την Kate Middleton.

MissBloom TEAM
Meghan Markle Splash News / Ideal Image

Ένα νέο βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Meghan Markle κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου. Στο εν λόγω βίντεο, η Δούκισσα του Sussex εμφανίζεται εμφανώς αλλαγμένη με πολλούς να υποστηρίζουν πως προέβη σε πλαστικές επεμβάσεις.

"Η Meghan Markle είναι πρότυπο για τις νέες γυναίκες" | Η δημόσια αντίληψη που διαμορφώθηκε με την βράβευση της δούκισσας του Sussex

Πιο αναλυτικά, η Meghan Markle εμφανίστηκε μέσα από ένα βίντεο, στο TED Talk του καλού της φίλου και φωτογράφου Misan Harriman, δείχνοντας ελαφρώς διαφορετική. Με μακριά, ίσια μαλλιά και εμφανώς αδυνατισμένο πρόσωπο, η Δούκισσα του Sussex φαίνεται πως θύμισε σε πολλούς την Kate Middleton. Συγκεκριμένα, πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν πως η Meghan Markle έχει αρχίσει να κάνει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της με σκοπό να μοιάσει στην Πριγκίπισσα της Ουαλίας, την οποία όπως λένε, ζηλεύει.

Και ενώ οι εικασίες για υποτιθέμενες πλαστικές επεμβάσεις πάνε και έρχονται, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν τη Δούκισσα του Sussex λέγοντας πως μοιάζει διαφορετική λόγω των φώτων και του μακιγιάζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που η Meghan Markle εμφανίζεται δημόσια μετά την είδηση πως δε θα παραβρεθεί στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ