Follow us

Κατερίνα Ζαρίφη | "Έλεγαν δεν μπορείς να γουστάρεις τη χοντρή"

"Όταν μου λένε χάσει κιλά για την υγεία σου, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Έχεις δει τις εξετάσεις αίματος μου;"

MissBloom TEAM
Κατερίνα Ζαρίφη Instagram

Στο podcast της Γιώτας Μπαντέ και στον ραδιοφωνικό σταθμό "Pride 98,6" μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για πολλά πράγματα ενώ αναφέρθηκε στο body shaming που κάνουν οι άνθρωποι και τα media σε όσους έχουν παραπάνω κιλά.

"Είχα νευρική ανορεξία. Είχα φτάσει 42 κιλά" | Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σελένης από το My Style Rocks

H Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε χαρακτηριστικά πως την ενοχλεί όταν την προτρέπουν να χάσει κιλά λόγω υγείας καθώς όπως η ίδια λέει, κανένας από αυτούς που επικαλούνται την υγεία της δεν έχει δει τις ιατρικές της εξετάσεις. Η ίδια ξέσπασε μάλιστα για τα media και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους με παραπάνω κιλά λέγοντας χαρακτηριστικά πως συνηθίζουν να "ποινικοποιούν το γούστο".

"Όταν μου λένε χάσει κιλά για την υγεία σου, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Έχεις δει τις εξετάσεις αίματος μου; Έχεις δει τις δικές σου και θεωρείς ότι εσύ είσαι πιο υγιής από μένα επειδή είσαι πιο αδύνατος; Συμφωνώ όταν η παχυσαρκία είναι άρρωστη και δεν μπορεί ένας άνθρωπος να κινηθεί. Εγώ έχω χάσει κάποια κιλά, το οποίο έγινε τυχαία. Δεν τα έχασα ούτε για γκόμενο, ούτε για τη δουλειά, ούτε για τίποτα."

"Είχαμε τα media τα οποία ποινικοποιούσαν το γούστο. Έλεγαν έλα τώρα δεν μπορείς να γουστάρεις τη χοντρή. Απαγορεύεται.", σημείωσε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Breakfast@Star" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ