Follow us

Κατερίνα Στικούδη | Το φόρεμά της από το 2008 είναι το ιδανικό αν είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο

Η αξιοζήλευτη εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη με το φόρεμα, στην πιο καλοκαιρινή του απόχρωση.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Στικούδη Instagram

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ο πιο ζεστός καιρός ευνοεί τις εξόδους, ενώ ειδικά οι γάμοι και οι βαπτίσεις έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή. Έτσι, είναι φυσικό πολλές από εμάς να έχουν ήδη μπει στη διαδικασία αναζήτησης στιλιστικής έμπνευσης, προκειμένου να παραβρεθούν στα events των επόμενων μηνών, πιο stylish από ποτέ.

Η Κατερίνα Στικούδη, ούσα μία γυναίκα με ιδιαίτερο προσωπικό στιλ, αποτελεί το δικό μας inspiration, για εκείνο το look που θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη της βραδιάς -μετά τη νύφη- στον επόμενο γάμο που θα κληθείς να πας.

Τον Αύγουστο του 2008 η τραγουδίστρια είχε κάνει μία άκρως λαμπερή και stylish εμφάνιση, απογειώνοντας παράλληλα τη θηλυκότητά της. Συγκεκριμένα, παρευρισκόμενη σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, φόρεσε ένα μίνι φόρεμα στην πιο καλοκαιρινή απόχρωση του κίτρινου, το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της και το ηλιοκαμένο δέρμα της. Όσο για τα αξεσουάρ, η Κατερίνα Στικούδη θέλοντας να δώσει μία glam πινελιά στο σύνολο, επέλεξε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα clutch τσαντάκι με μεταλλική υφή, σε χρυσό χρώμα.

Κατερίνα Στικούδη | Το φόρεμά της από το 2008 είναι το ιδανικό αν είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο
Κατερίνα Στικούδη

Το επιμελώς ατημέλητο χτένισμα στα πλούσια, καστανά μαλλιά της και το διακριτικό make up ου προτίμησε για τη βραδιά, συμπλήρωσαν άρτια το εντυπωσιακό outfit της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ