Follow us

Sydney Sweeney | Είναι τελικά ζευγάρι η πρωταγωνίστρια του Euphoria με τον Glen Powell;

Στη φωτογράφιση που έγινε στο The Colosseum στο Caesars Palace για τη ρομαντική κωμωδία, η Sydney Sweeney με τον Glen Powell φάνηκε να έχουν ερωτική χημεία.

Sydney Sweeney Splash

Οι φήμες για σχέση ανάμεσα στη Sydney Sweeney και τον ηθοποιό Glen Powell αναζωπυρώθηκαν, μετά από τις φωτογραφίες τους, που τραβήχτηκαν στο CinemaCon στο Λας Βέγκας.

Συγκεκριμένα, έγινε εκδήλωση στο The Colosseum στο Caesars Palace, με σκοπό την προώθηση της ρομαντικής κωμωδίας που δεν έχει ακόμη τίτλο, της οποίας τα γυρίσματα έγιναν στην Αυστραλία. Ως συμπρωταγωνιστές λοιπόν, πόζαραν μαζί μπροστά από τον φακό, με τη Sydney Sweeney να τραβά τα βλέμματα με την εντυπωσιακή ροζ ολόσωμη φόρμα της, αλλά και την προσοχή με τον ρομαντικό τρόπο που κοίταζε τον Powell.

Τις υποψίες για σχέση πυροδοτούν, το unfollow της Gigi Paris στην ηθοποιό μετά τις αναρτήσεις της στο Instagram και τα viral παρασκήνια, η επίσκεψη της στα γυρίσματα της ταινίας στο Σίδνεϊ, όπου έκατσε λιγότερο από δύο εβδομάδες (σύμφωνα με το Page Six) και τα τραγούδια χωρισμού που είχε αναρτήσει στα τέλη του Απριλίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ