Follow us

Harry - Meghan: "Ζουν χωριστά" λέει σχολιάστρια βασιλικών θεμάτων

"Κατακλύζουν" τα βρετανικά μέσα με τα τελευταία δημοσιεύματα, όπου θέλουν τον πρίγκιπα Hari και τη Meghan Markle να έχουν "χωριστές ζωές".

Meghan hari Splash

Κρίση φαίνεται να περνάει τον τελευταίο καιρό, η σχέση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν. Μετά την ανακοίνωση ότι ο πρίγκιπας Harry θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά Charles III χωρίς τη Meghan, η οποία θα μείνει στην Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά, τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet, πυροδότησε τις φήμες για χωρισμό, η βασιλική σχολιάστρια, Celia Walden, στο GB News.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, ακολουθούν διαφορετικές ατζέντες, όσον αφορά τα δημόσια καθήκοντά τους και έτσι περνούν λιγότερο χρόνο μαζί. "Απομακρύνονται ελαφρώς ο ένας από τον άλλον όσον αφορά τις ατζέντες τους".

Ακόμα, δήλωσε ότι η ανάγκη της Meghan Markle, να είναι το επίκεντρο της προσοχής, σίγουρα έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στη σχέση τους. "Θέλει η προσοχή να είναι σταθερά στραμμένη πάνω της, γιατί εκεί πρέπει να είναι πάντα η προσοχή" είπε.

Παρόλα αυτά, το ζευγάρι τη Δευτέρα στις 24 Απριλίου, εθεάθη σε έναν αγώνα μπάσκετ στο Λος Άντζελες. Ακόμα και εκεί όμως υπήρξε η αμήχανη στιγμή, όπου η Markle φάνηκε να σνομπάρει τον σύζυγό της, όταν προσπάθησε να τη φιλήσει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ