Harry - Meghan: "Ζουν χωριστά" λέει σχολιάστρια βασιλικών θεμάτων

"Κατακλύζουν" τα βρετανικά μέσα με τα τελευταία δημοσιεύματα, όπου θέλουν τον πρίγκιπα Hari και τη Meghan Markle να έχουν "χωριστές ζωές".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Κρίση φαίνεται να περνάει τον τελευταίο καιρό, η σχέση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν. Μετά την ανακοίνωση ότι ο πρίγκιπας Harry θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά Charles III χωρίς τη Meghan, η οποία θα μείνει στην Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά, τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet, πυροδότησε τις φήμες για χωρισμό, η βασιλική σχολιάστρια, Celia Walden, στο GB News.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, ακολουθούν διαφορετικές ατζέντες, όσον αφορά τα δημόσια καθήκοντά τους και έτσι περνούν λιγότερο χρόνο μαζί. "Απομακρύνονται ελαφρώς ο ένας από τον άλλον όσον αφορά τις ατζέντες τους".

Ακόμα, δήλωσε ότι η ανάγκη της Meghan Markle, να είναι το επίκεντρο της προσοχής, σίγουρα έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στη σχέση τους. "Θέλει η προσοχή να είναι σταθερά στραμμένη πάνω της, γιατί εκεί πρέπει να είναι πάντα η προσοχή" είπε.

Παρόλα αυτά, το ζευγάρι τη Δευτέρα στις 24 Απριλίου, εθεάθη σε έναν αγώνα μπάσκετ στο Λος Άντζελες. Ακόμα και εκεί όμως υπήρξε η αμήχανη στιγμή, όπου η Markle φάνηκε να σνομπάρει τον σύζυγό της, όταν προσπάθησε να τη φιλήσει.