Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Η κόρη της, της είπε "Σ' αγαπώ"

Η παρουσιάστρια, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι της είπε για πρώτη φορά η κόρη της "Σε αγαπώ πολύ μαμά".

Μαρία Ηλιάκη NDP

Η σχέση μητέρας - κόρης είναι ίσως από τις πιο περίπλοκες σχέσεις στον κόσμο, αλλά παράλληλα και από τις πιο δυνατές. Μία μητέρα θέλει να είναι πρότυπο για την κόρη της και υποσυνείδητα η κόρη της να είναι η συνέχεια της, ενώ η κόρη θέλει να γίνει σαν τη μητέρα της, χωρίς όμως να χάσει τη δική της ιδιοσυγκρασία. Κατά την εφηβεία μπορεί να προκύψουν πολλές συγκρούσεις, αλλά η αγάπη δεν παύει να υπάρχει, αφού η μητέρα είναι πάντα εκεί για να προσφέρει βοήθεια και στήριξη.

Αυτή την ανιδιοτελή αγάπη έχει τη χαρά να βιώνει και η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, αφού στις 31 Μαΐου 2021, έφερε στον κόσμο την κορούλα της. Από τότε τη βλέπουμε να απολαμβάνει τη μητρότητα σε μέγιστο βαθμό και να μοιράζεται τρυφερές στιγμές με την κόρη της, στον προσωπικό της λογαριασμό.

Σήμερα λοιπόν, αναφέρθηκε μέσα από τα στόρι της, σε ένα περιστατικό, που την έκανε να κλαίει με λυγμούς. Συγκεκριμένα, είπε ότι η κόρη της, την κοίταξε μέσα στα μάτια και της είπε για πρώτη φορά "Σε αγαπάω πάρα πολύ μαμά". Από εκείνη τη στιγμή και μετά, συγκινήθηκε και χάρηκε τόσο πολύ, που έκλαιγε πολύ ώρα με λυγμούς. Στο επόμενο στόρι, επιβεβαιώνει το συμβάν, αφού όταν ρώτησε την κόρη της, "εμείς τι έχουμε" εκείνη απάντησε "αγάπη".

<3171cafaee694144bf9fe6590579ec32>

<3171cafaee694144bf9fe6590579ec32>

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ