Follow us

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | Φωτογραφίζει τον σύζυγό της αγκαλιά με τον γιο τους και το Instagram λιώνει

Η γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε η Εριέττα Κούρκουλου στο προσωπικό της προφίλ.

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση Instagram

Τα τελευταία χρόνια η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση βιώνει μία από τις πιο μοναδικές και ιδιαίτερες εμπειρίες της κάθε γυναίκας, αυτή της μητρότητας. Η ζωή εκείνης και του συζύγου της, Βύρωνα Βασιλειάδη, έχει αλλάξει ολοκληρωτικά από όταν υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους, Νίκο, ο οποίος έχει γεμίσει αγάπη και παιδικά χαμόγελα την καθημερινότητά τους.

Μάλιστα, το αγαπημένο ζευγάρι φροντίζει να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο οικογενειακό χρόνο μαζί, κάτι που επιβεβαιώνεται και μέσα από το προφίλ της Εριέττας στο Instagram, το οποίο είναι γεμάτο από τρυφερές φωτογραφίες της ευτυχισμένης οικογένειας.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο μπαμπά και γιου, όπου αγκαλιάζονται, κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να "λιώσουν" από τη γλύκα.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | Φωτογραφίζει τον σύζυγό της αγκαλιά με τον γιο τους και το Instagram λιώνει

Μάλιστα, πριν από το συγκεκριμένο στόρι είχε δημοσιεύσει ένα ακόμη, το οποίο ανέφερε πόσο σημαντικό είναι να αγκαλιάζουν οι μπαμπάδες τους γιους τους και να μην ντρέπονται να εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους.

Εριέττα Κούρκουλου

Το σίγουρο είναι πως οι δύο πανευτυχείς γονείς φροντίζουν ο μικρός Νίκος να παίρνει όση περισσότερη αγάπη γίνεται, εφαρμόζοντας το παραπάνω στην πράξη στο 100%.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ