Follow us

Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Δεν έχω νιώσει θυμό και μίσος για τη γυναίκα που μου επιτέθηκε"

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στην εκπομπή "Το Πρωινό", μίλησε για όσα νιώθει μετά την επίθεση με τη βιτριόλι και πώς είναι η ζωή της μετά από αυτή.

Ιωάννα Παλιοσπύρου NDP

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στην εκπομπή "Το Πρωινό", όπου ήταν καλεσμένη, αναφέρθηκε αρχικά στη νέα συνεργασία με την εκπομπή "Ζήσε αλλιώς". Εκεί θα κάνει συνεντεύξεις σε καλεσμένους και μέσα από τη δική της εμπειρία, θα μιλάνε αντίστοιχα και εκείνοι για τη δική τους ιστορία. Ακόμα, το ίδρυμα "Ιωάννα Παλιοσπύρου Foundation" όπου έχει σκοπό τη στήριξη ανθρώπων που έχουν υποστεί εγκαύματα και ουλές, συνεχίζει ακόμα τις δράσεις του.

Σχετικά με το περιστατικό με τη βιτριόλι, στην ερώτηση του παρουσιαστή: "Πόσες εγχειρήσεις έχεις κάνει μέχρι τώρα" εκείνη απάντησε: "Έχω μπει καμιά εικοσαριά φορές στο χειρουργείο. Ήδη έχω προγραμματισμένο το επόμενο χειρουργείο μου. Έχω στην πλάτη μου σαν δύο μπαλόνια που προσπαθούν να μου ξεχειλώσουν το δέρμα, ώστε να το πάρουν από την πλάτη και να το φέρουν στον λαιμό, γιατί αυτή τη στιγμή έχω λειτουργικό πρόβλημα στον λαιμό. Δυσκολεύτηκα πιο πολύ στο να βρω το θάρρος να κοιτάξω εγώ τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Θυμάμαι ότι οι γιατροί με πίεζαν γιατί έπρεπε να φύγω από το νοσοκομείο και εγώ είχα άρνηση. Με πήρε περίπου τρεις εβδομάδες να το κάνω".

Όσον αφορά στη γυναίκα που της επιτέθηκε και στο κομμάτι της συγχώρεσης εκείνη δήλωσε: "Κανένα θύμα δε νιώθει πλήρη δικαίωση, ακόμα και αν ο άλλος καταδικαστεί και ισόβια. Εγώ έχω φύγει από αυτό το κομμάτι, τελείωσε αυτό το κομμάτι όταν τελείωσε και το δικαστήριο. Εννοώ ψυχολογικά. Δεν έχω νιώσει θυμό, δε νιώθω μίσος. Δεν είχα την πολυτέλεια να αφιερώσω χρόνο και φαιά ουσία για να θυμώνω, γιατί είχα τόσα πράγματα να διαχειριστώ.

Για μένα συγχώρεση είναι να μην το σκέφτομαι, να μην τη σκέφτομαι. Δε με απασχολεί τι θα συμβεί σε εκείνη, έχουν αποφασίσει άλλοι. Δεν είμαι εγώ σε θέση να αποφασίσω τι θα της συμβεί και δε θέλω να μπω εγώ σε αυτή τη θέση. Είναι πολύ βαρύ το φορτίο να αποφασίζεις για τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου, εγώ το καταλαβαίνω και ας έχω υποστεί ότι έχω υποστεί από έναν άλλον άνθρωπο. Για μένα συγχώρεση είναι να μπορώ να πορεύομαι χωρίς τα αρνητικά συναισθήματα που λέγαμε πριν".

Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Δεν έχω νιώσει θυμό και μίσος για τη γυναίκα που μου επιτέθηκε"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ