Follow us

Δάφνη Καραβοκύρη | "Από 62 κιλά, έφτασα να ζυγίζω 39,5" – Η εξομολόγηση της δημοσιογράφου για τη νευρική ανορεξία

Η δημοσιογράφος Δάφνη Kαραβοκύρη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη", όπου μίλησε για το πρώτο της βιβλίο, το οποίο βασίζεται στα δύσκολα παιδικά της χρόνια και τη νευρική ανορεξία.

Δάφνη Καραβοκύρη NDP

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, για το βιβλίο που αναφέρεται στις δυσκολίες που βίωσε στην παιδική της ηλικία, αλλά και στη νευρική ανορεξία.

Στο ξεκίνημα της συνέντευξης θέλησε να τονίσει την πραγματικότητα που υπήρχε στα παλαιότερα χρόνια. "Όταν ήμουν παιδί ήταν άλλες εποχές. Δεν μπορούσες εύκολα να μοιραστείς ότι δεχόσουν βία στο σπίτι. Η μητέρα μου είναι διαγνωσμένη με διπολική διαταραχή, πέρασε καρκίνο και η διέξοδος της ήταν το αλκοόλ. Ένας άνθρωπος στην ουσία που πίνει και θα σε πονέσει με τα λόγια του και τα χέρια του".

Στην εφηβεία όταν "τη βρήκε" η νευρική ανορεξία ήταν 62 κιλά και έφτασε να ζυγίζει 39,5. "Ο πατέρας μου ήταν εκδότης περιοδικών μόδας, οπότε ήταν ένας συγκερασμός του τι έβλεπα από τη δουλειά του πατέρα μου και των όσων συνέβαιναν μέσα στο σπίτι. Ήταν ένας τρόπος να ξεσπάσω. Έλεγα αφού κάνετε εσείς πόλεμο, θα κάνω και εγώ τον δικό μου".

Φυσικά, αναφέρθηκε και στο γεγονός πώς όταν πήγαινε σε τραπέζια της έλεγαν "Μπράβο έχασες δύο κιλάκια. Κοίτα πώς έδειξε το πρόσωπο σου. Και έλεγα για να χάσω δύο κιλά, μπορώ να χάσω άλλα δύο και για να έχασα τέσσερα μπορώ να χάσω άλλα τέσσερα".

Ομολόγησε πώς πραγματικά είχε χάσει τον εαυτό της. "Όταν νόσησα από νευρική ανορεξία δεν ήμουν εγώ. Η ζυγαριά έδειχνε μείον και ο καθρέφτης συν. Άρχιζαν να μου πέφτουν τα μαλλιά, είχα εκζέματα, το δέρμα μου έγινε σαν χαρτί, μου κόπηκε η περίοδος".

Στο τέλος σημείωσε ότι ο πατέρας της, τη βοήθησε εκείνη την περίοδο να το αντιμετωπίσει. "Η νευρική ανορεξία ανήκει στο παρελθόν υπάρχει μόνο σαν θύμηση".

Δάφνη Καραβοκύρη | "Από 62 κιλά, έφτασα να ζυγίζω 39,5" – Η εξομολόγηση της δημοσιογράφου για τη νευρική ανορεξία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ