Follow us

Κι όμως αυτό δεν το περιμέναμε | Η Δανάη Παππά σε νυχτερινό κέντρο με το πιο εναλλακτικό λουκ

Η πανέμορφη ηθοποιός, Δανάη Παππά, έκανε μία βραδινή εμφάνιση στα μπουζούκια, πολύ πιο διαφορετική από ότι έχουμε συνηθίσει.

MissBloom TEAM
Δανάη Παππά Instagram

Η Δανάη Παππά είναι μία από τις πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς της γενιάς της, έχοντας ήδη συμμετάσχει σε σημαντικές τηλεοπτικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και έχοντας αποδείξει το υποκριτικό της ταλέντο. Παρά την επιτυχία της και την αγάπη που τρέφει το κοινό για εκείνη, η ίδια αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, προτιμώντας να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε, πρόσφατα, να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, και μάλιστα με το πιο απρόσμενο outfit. Φυσικά, δεν ήταν μόνη αλλά με τον αγαπημένο της Λάμπρο Λάζαρη, με τον οποίο είναι σε σχέση εδώ και παραπάνω από τρία χρόνια.

Οι δυο τους ήταν άκρως ευδιάθετοι και διαχυτικοί μεταξύ τους, ενώ η Δανάη Παππά μας προκάλεσε, αναμφίβολα, το ενδιαφέρον με το ιδιαίτερο look της που δεν θύμιζε σε τίποτα τα total glam σύνολα που συναντάμε συνήθως στα νυχτερινά κέντρα.

Κι όμως αυτό δεν το περιμέναμε | Η Δανάη Παππά σε νυχτερινό κέντρο με το πιο εναλλακτικό λουκ
Δανάη Παππά
Δανάη Παππά

Η ηθοποιός έκανε τη διαφορά φορώντας ένα απλό t-shirt σε παστέλ απόχρωση του μοβ, χωρίς στάμπες, παγέτες και έντονα prints, καθώς και ένα σκούρο γκρι τζιν παντελόνι, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά το cool στιλ της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ