Follow us

Ο Σάκης Ρουβάς φοράει ποδιά και μπαίνει στην κουζίνα του σπιτιού του μαγειρεύοντας την απόλυτη κερκυραϊκή συνταγή

Όπως όλα δείχνουν, ο αγαπημένος pop star δεν αγαπάει μόνο το τραγούδι.

MissBloom TEAM
Σάκης Ρουβάς Instagram

Την αγάπη του για την τέχνη της μαγειρικής εξέφρασε για ακόμα μία φορά, μέσα από τα social media του, ο Σάκης Ρουβάς. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού του για ακόμα μία φορά φτιάχνοντας μία υπέροχη συνταγή.

Σάκης Ρουβάς | Η γλυκιά φωτογραφία για τα έβδομα γενέθλια του μικρότερου γιου του Απόλλωνα

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς φόρεσε την ποδιά του, μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε ένα νόστιμο και light φαγητό, ακολουθώντας μία κερκυραϊκή συνταγή. Πιο αναλυτικά, ο pop star ετοίμασε ψάρι "Bianco" δείχνοντας βήμα βήμα στους followers του τη συνταγή που ακολούθησε και υπενθυμίζοντας μας για ακόμα μία φορά πως δεν αγαπάει μόνο το τραγούδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάκης Ρουβάς μοιράζεται κάποια συνταγή με τους followers του. Ο ίδιος αγαπάει να δείχνει πολλά από τα πράγματα που του αρέσει να φτιάχνει στην κουζίνα ενώ κάτι αντίστοιχο κάνει συχνά και η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη, μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

"Αν παραφάγατε κρεατικά τις προηγούμενες μέρες, σας έχω τη λύση… Ψάρι Bianco!", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο ο Σάκης Ρουβάς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ