Follow us

"Έχει περάσει ενάμισης χρόνος και ακόμα αγωνιώ για τα αποτελέσματα" | Η Βάσια Κωσταρά, μιλά για το πρόβλημα υγείας της

Η fashion designer, υπενθυμίζει στους διαδικτυακούς της φίλους, τη σημαντικότητα των ετήσιων check up για την υγεία.

Βάσια Κωσταρά instagram

Η Βάσια Κωσταρά, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράστηκε μέσα από ένα στόρι, τα θετικά αποτελέσματα, από την τρίμηνη επαναληπτική της εξέταση. Η σχεδιάστρια, πριν από ενάμιση χρόνο, είχε περάσει μία περιπέτεια με την υγεία της και έκτοτε κάθε τρεις μήνες επαναλαμβάνει τις εξετάσεις της, προκειμένου να παρακολουθεί την πορεία της υγείας της.

"Έχει περάσει ενάμισης χρόνος και ακόμα αγωνιώ για τα αποτελέσματα" | Η Βάσια Κωσταρά, μιλά για το πρόβλημα υγείας της

Μάλιστα από εκείνη την περιπέτεια, απέκτησε και μία ουλή στην κοιλιά της. Αυτό φυσικά, δεν τη σταμάτησε να αναδεικνύει με τον πιο όμορφο και κομψό τρόπο το σώμα της, αφού μας έχει αποδείξει επανειλημμένως, πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Με αφορμή λοιπόν την εξέταση της, θέλησε να αναφερθεί στη σημαντικότητα των ετήσιων check up για την υγεία. Ανέφερε, ότι ακόμα και μετά από ενάμισι χρόνο, δεν έχει εξοικειωθεί με την αγωνία για τα αποτελέσματα. Έστειλε τη θετική της ενέργεια, σε όσους ταλαιπωρούνται με θέματα υγείας, αλλά επιπλέον συμβούλεψε, πώς ακόμα και αν κάποιος δεν αντιμετωπίζει κάποια ανάλογη περιπέτεια, δεν πρέπει να αμελεί τα ετήσια check up. Χαρακτηριστικά δήλωσε: Προσέχω δε σημαίνει φοβάμαι.

Βάσια Κωσταρά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ