Follow us

Evangelia | Η πανέμορφη τραγουδίστρια μαγνήτισε τα βλέμματα φορώντας την πιο καλοκαιρινή απόχρωση

Η Evangelia εμφανίστηκε με ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό look, που θύμιζε καλοκαίρι.

MissBloom TEAM
Evangelia NDP Photo Agency

Είναι πανέμορφη, ταλαντούχα, μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας και τα τελευταία χρόνια ακούγεται όλο και πιο έντονα το όνομά της στη μουσική σκηνή της χώρας. Ο λόγος για την Evangelia, την τραγουδίστρια από την Κρήτη που στο πρόσφατο παρελθόν συνεργάστηκε με την Ελένη Φουρέιρα και ήταν υποψήφια να μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision.

Η ίδια εμφανίστηκε στο kick-off πάρτι των "Mad VMA 2023", επιβεβαιώνοντας πως εκτός από ταλέντο στο τραγούδι, έχει και ένα ενδιαφέρον και σύγχρονο προσωπικό στιλ.

Μάλιστα, η εν λόγω εμφάνισή της είχε έντονο άρωμα καλοκαιριού αφού το χρώμα που επέλεξε για αυτήν αποτελεί σήμα κατατεθέν των πιο ηλιόλουστων μηνών του χρόνου. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα σετ που αποτελούταν από μία μάξι εφαρμοστή φούστα με σέξι cut out λεπτομέρεια στο πάνω μέρος, καθώς και ένα στράπλες τοπ, επίσης με cut out στοιχείο, και τα δύο στο ultra καλοκαιρινό χρώμα, πορτοκαλί.

Evangelia | Η πανέμορφη τραγουδίστρια μαγνήτισε τα βλέμματα φορώντας την πιο καλοκαιρινή απόχρωση

Πλαισίωσε το εντυπωσιακό look της με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε πράσινη απόχρωση, πληθωρικούς κρίκους για σκουλαρίκια και τις επιμελώς ατημέλητες πλούσιες μπούκλες στα μαλλιά της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ