Follow us

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αντίδρασή της στη φημολογούμενη σχέση Κωνσταντίνου Βασάλου – Σταυρούλας Χρυσαειδή

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, σε εκπομπή, μιλάει για τις φήμες της προσωπικής ζωής της, αλλά και του πρώην συντρόφου της, Κωνσταντίνου Βασάλου.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη NDP

Για το Survivor All Star, τις φήμες που αφορούν τόσο στη δική της προσωπική ζωή αλλά και εκείνη του Κωνσταντίνου Βασάλου, απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

Για το Survivor σχολίασε: "Δεν το παρακολουθώ τώρα το Survivor All Star. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Κωνσταντίνος ο νικητής, ο κόσμος θα το κρίνει αυτό αλλά, θα ήθελα να φτάσει μακριά και γιατί όχι να το σηκώσει κιόλας".

Σχετικά με το ταξίδι της στην Αμερική με τον Γρηγόρη Μόργκαν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε: "Έκανα ένα μακρινό ταξίδι στην Αμερική, το συνδύασα με ωραία παρέα, πήγαμε για surf, περάσαμε πολύ όμορφα. Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Την αλήθεια μου την ξέρω εγώ και μόνο εγώ. Εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία. Έκανα ένα ταξίδι στην Αμερική, στη Χαβάη και γύρισα. Πλέον έχουν σταματήσει να με επηρεάζουν αυτά τα πράγματα".

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να έχουν έρθει πιο κοντά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολίασε: "Αχ μη με ρωτάς τέτοια πράγματα. Δεν μπορώ να απαντάω σε καθετί που λέγεται και γράφεται".

Τέλος, για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εγκυμοσύνη, επεσήμανε: "Κουράστηκα να με βγάζουν έγκυο. Το θέμα της εγκυμοσύνης είναι πολύ λεπτό, πολύ ευαίσθητο και δεν μπορώ να το αγγίζουν".

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αντίδρασή της στη φημολογούμενη σχέση Κωνσταντίνου Βασάλου – Σταυρούλας Χρυσαειδή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ