Follow us

Πιο σέξι από ποτέ | Η Δέσποινα Βανδή το 2012 με την 8 ετών Μελίνα και τον 5 ετών Γιώργο στην Ρόδο

Το "καυτό" σορτς της τραγουδίστριας και τα αψεγάδιαστα πόδια της είχαν προκαλέσει αμέτρητα σχόλια.

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή Instagram

Τον τελευταίο καιρό η Δέσποινα Βανδή βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού ζει τον έρωτά της με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη. Αν και οι δυο τους είναι αχώριστοι, η τραγουδίστρια έχει ως απόλυτη προτεραιότητα της τα δύο υπέροχα παιδιά της, Γιώργο και Μελίνα, από τον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαίδη, με τα οποία φροντίζει πάντοτε να περνά ποιοτικό χρόνο μαζί.

Άλλωστε, αυτό συνέβαινε ανέκαθεν, ανεξαρτήτως του επιβαρυμένου προγράμματος που είχε η ίδια λόγω της καριέρας της. Μάλιστα, οι φωτογραφίες που εντοπίσαμε από το μακρινό 2012 επιβεβαιώνουν το παραπάνω στο έπακρο, ενώ παράλληλα αποδεικνύουν γιατί η Δέσποινα Βανδή θεωρείται διαχρονικά μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες στη showbiz.

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την τραγουδίστρια στη Ρόδο μαζί με τη Μελίνα και τον μικρό Γιώργο, όπου έκαναν τις βόλτες τους στην Παλιά Πόλη, πιασμένοι χέρι-χέρι.

Πιο σέξι από ποτέ | Η Δέσποινα Βανδή το 2012 με την 8 ετών Μελίνα και τον 5 ετών Γιώργο στην Ρόδο
Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή φορούσε ένα αέρινο ριγέ τοπ, ένα σέξι τζιν σορτσάκι και ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε nude απόχρωση, αναδεικνύοντας έτσι τα καλλίγραμμα πόδια της και το ηλιοκαμένο δέρμα της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ