Follow us

25 χρόνια πριν | Η Ηλιάνα Μαυρομάτη ποζάρει με τη μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο

Η throwback φωτογραφία της Ηλιάνας Μαυρομάτης με τη μητέρα της, από το 1998.

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Μαυρομάτη Instagram

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη, αν και μόλις 34 ετών, έχει αποδείξει περίτρανα το ταλέντο της στην υποκριτική, έχοντας συμμετάσχει σε κάποιες από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης αλλά και σε σημαντικές παραγωγές του θεάτρου. Είναι, μάλιστα, κόρη της ηθοποιού Λίλας Καφαντάρη και του αείμνηστου Βασίλη Μαυρομάτη, από τους οποίους έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική τη φύση.

Πρόσφατα, είδαμε στο Instagram στο account του φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου, μία φωτογραφία μαμάς και κόρης, από όταν η Ηλιάνα Μαυρομάτη ήταν μόλις 9 ετών. Αν και έχουν περάσει 25 χρόνια από το 1998, η αλήθεια είναι πως δεν έχει αλλάξει καθόλου και, αναμφίβολα, δε δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρισουμε.

Αν και η ηθοποιός δε μοιάζει ιδιαίτερα με τη μητέρα της στη συγκεκριμένη φωτογραφία, οφείλουμε να παραδέχθουμε πως και οι δύο είναι εξίσου όμορφες. "Τι υπερταλαντούχα κόρη, ταλαντούχων γονιών!!!!!", "Τι όμορφες κ η δύο!!", "Δεν ήξερα ότι είναι η μητέρα της; Το μήλο κάτω απο την μηλιά...." είναι μερικά από τα σχόλια κάτω από την γλυκιά φωτογραφία των δύο γυναικών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ