Follow us

Η Χριστίνα Κοντοβά καστανή ήταν άλλος άνθρωπος | Η σπάνια φωτογραφία από το 2011

Τα καστανά μαλλιά, αναμφίβολα, αναδείκνυαν απόλυτα την ομορφιά της Χριστίνας Κοντοβάς.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Κοντοβά Instagram

Η Χριστίνα Κοντοβά έχει μία ιδιαίτερη προσωπική αισθητική, η οποία είναι διαχρονική και την ακολουθεί όσο χρόνια τη γνωρίζουμε. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της, το οποίο ήταν ανέκαθεν σήμα-κατατεθέν της είναι τα κατάξανθα μαλλιά της. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε, αφού πρόσφατα εντοπίσαμε μία φωτογραφία της σχεδιάστριας μόδας, η οποία δε θύμιζε σε τίποτα τη σημερινή της εικόνα.

Αρκετά χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 2011, η Χριστίνα Κοντοβά είχε κάνει μία σικ εμφάνιση σε πρεμιέρα ταινίας, όμως το πραγματικό "highlight" της βραδιάς ήταν το χρώμα των μαλλιών της, που δεν ήταν ξανθό όπως έχουμε συνηθίσει. Αντιθέτως η Χριστίνα Κοντοβά ήταν καστανή, με λίγες πιο ανοιχτόχρωμες ανταύγειες που της φώτιζαν το πρόσωπο, ενώ η απόχρωση που είχε επιλέξει αν και δε μας είναι τόσο οικεία, η αλήθεια είναι πως έκανε την ιδανική αντίθεση με τα μάτια της.

Η Χριστίνα Κοντοβά καστανή ήταν άλλος άνθρωπος | Η σπάνια φωτογραφία από το 2011

Όσο για το look που επέλεξε για την περίσταση, παρέπεμπε αρκετά στο σημερινό της στιλ, όσον αφορά τα χρώματα και τις υφές, όμως με μία πιο '10s προσέγγιση. Συγκεκριμένα, φορούσε ένα μακρύ σακάκι και μία στενή μίνι φούστα, σε μαύρο χρώμα, καθώς και ένα ζευγάρι nude γόβες. Κομψή και θηλυκή, αναμφίβολα, έκλεψε τις εντυπώσεις εκείνη τη βραδιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ