Follow us

Natalie Portman | Ο γιος της, την ενέπνευσε να δημιουργήσει τη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Angel City FC

Η βραβευμένη ηθοποιός μίλησε για την ποδοσφαιρική ομάδα "Angel City FC" που έχει δημιουργήσει μαζί με άλλες διάσημες γυναίκες του Hollywood

Natalie Portman Splash

Η βραβευμένη ηθοποιός Natalie Portman ήταν μία από τις καλεσμένες του James Corden στο "The Late Late Show" του CBS. Στην συνέντευξη της, μίλησε για το νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο "Angel City", το οποίο για να το ξεκινήσει, εμπνεύστηκε από τον γιό της.

Στη νέα αυτή επαγγελματική και φοβερή συνεργασία με τη σκηνοθέτη Arlene Nelson, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο ΗΒΟ, βλέπουμε την άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας γυναικών Angel City FC με έδρα το Λος Άντζελες, στην πρώτη τους σεζόν το 2022.

"Το ντοκιμαντέρ καταγράφει το ξεκίνημα της ομάδας από το μηδέν. Έπρεπε να ξεκινήσουμε από το μηδέν", είπε η Portman και πρόσθεσε: "Είδα τον γιο μου να παρακολουθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών με τον ίδιο ενθουσιασμό που παρακολουθούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο ανδρών. Έλεγα: ”Ουάου, αυτό είναι επανάσταση, αν τα παιδιά μπορούν να θαυμάζουν τις αθλήτριες με τον ίδιο τρόπο που θαυμάζουν τους αθλητές"".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ