Follow us

Penelope Cruz - Javier Bardem | Υπάρχει λόγος που κράτησαν τον δεσμό τους κρυφό

Ο Javier Bardem και η Penelope Cruz που γεννήθηκε σαν σήμερα γνωρίστηκαν πολύ πριν κάνουν δεσμό.

MissBloom TEAM
cruz Splash news ideal

Με τον τρόπο που έχουν επιλέξει να διαχειρίζονται επικοινωνιακά τη σχέση τους είναι εύκολο να ξεχάσει κανείς πως η Penelope Cruz είναι παντρεμένη με τον Javier Bardem εδώ και δώδεκα χρόνια. Γιατί; Γιατί κατόρθωσαν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή για πολύ καιρό, αλλά ακόμα κι όταν την αποκάλυψαν επέλεξαν να την προστατεύουν και να μην την προβάλουν στα social media.

Το ζευγάρι έχει συμπρωταγωνιστήσει σε ταινίες μαζί, έχει κάνει δύο παιδιά κι έγραψαν ιστορία το 2022 όταν προτάθηκαν αμφότεροι στα Όσκαρ- κάτι που έχει συμβεί μόνο σε έξι ζευγάρια στην ιστορία του Χόλιγουντ!

Γνωρίστηκαν το 1992 στην ταινία Jamón Jamón

Η Penelope και ο Javier γνωριζόντουσαν πολύ καιρό πριν κάνουν δεσμό. Βρέθηκαν να εργάζονται μαζί το 1992 στην ισπανική ταινία Jamón Jamón. Τότε μάλιστα η Penelope ήταν μόλις 16 ετών. Σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό GQ ο Javier δήλωσε μάλιστα πως "υπάρχει χημεία μεταξύ μας στην ταινία, είναι οφθαλμοφανής, όμως τίποτα δεν συνέβη μεταξύ μας τότε καθώς ήταν ανήλικη". Και πρόσθεσε πως τα παιδιά του θα πρέπει να αγαπήσουν στο μέλλον πολύ αυτή την ταινία, αφού ήταν αυτή που κατά κάποιον τρόπο τους έφερε στον κόσμο.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ