Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | "Μου ευχόντουσαν ψόφο, καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου"

Όλα όσα είπε η γνωστή παρουσιάστρια για τα μηνύματα που δέχθηκε επειδή, όπως η ίδια λέει, έκανε απλώς τη δουλειά της.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

"Ποτέ ήταν η τελευταία φορά που ένιωσες άσχημα από σχόλια στο Instagram;", ήταν η ερώτηση που έθεσε στην Ελεονώρα Μελέτη κάποιος από τους followers της, το βράδυ της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια, που δε διστάζει ποτέ της να είναι ειλικρινής, απάντησε στην ερώτηση κάνοντας ένα post με φωτογραφίες από τη συνέντευξη που πήρε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, το οποίο ακολούθησε μία μακροσκελής λεζάντα.

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει για ποιον λόγο θα βαπτίσει την κόρη της σε ηλικία 5 ετών

Πιο αναλυτικά, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε φωτογραφίες από τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού σημειώνοντας πως τα μηνύματα που πήρε μετά την προβολή της, την έκαναν να νιώσει θλίψη και θυμό. Συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε πως έλαβε πολλά μηνύματα με κατάρες που αφορούσαν τόσο την ίδια όσο και την κόρη της ενώ υπογράμμισε πως όλα αυτά συνέβησαν επειδή έκανε απλώς τη δουλειά της.

"Σας είχα υποσχεθεί απαντήσεις σε ερωτήσεις q and a με ποστ. Πάμε λοιπόν. Η fay ρώτησε: "ποτέ ήταν η τελευταία φορά που ένιωσες άσχημα από σχόλια στο Instagram;"

Ήταν πριν λίγες μέρες όταν φιλοξένησα τον πρωθυπουργό της χώρας στην εκπομπή για συνέντευξη. Χωρίς να έχω προλάβει καν να ανεβάσω το παραμικρό, δέχτηκα κάποια, ευτυχώς λίγα, μηνύματα από ανθρώπους που μου ευχόντουσαν ψόφο, με αποκαλούσαν, καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου.

Και αυτό γιατί απλά… ΕΚΑΝΑ τη δουλειά μου. Μου πήρε μερικά λεπτά να συνειδητοποιήσω πως οι άνθρωποι αυτοί είχαν ταυτίσει αυτή την επαγγελματική μου στιγμή με πολιτική πεποίθηση, και την είχαν αποδώσει μέσα τους σε μια πιθανή πολιτική μου στάση.Για λίγα λεπτά ένιωσα θλίψη, για την τοξικότητα, την παιδεία και τη νοημοσύνη κάποιων. Ένιωσα όμως και θυμό για τον φασισμό που διέπει κάποιους ψυχισμούς με αποτέλεσμα να σου επιτίθενται ακόμα κ όταν ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ότι τολμάς να πιστεύεις ή να εξυπηρετείς οτιδήποτε ΔΕΝ υποστηρίζουν οι ίδιοι. (Φανταστείτε πως αντιδρούν όταν οποιαδήποτε υπόθεση τους είναι… γεγονός.)

Μετά από λίγα λεπτά το ξεπέρασα, έγραψα στο βιογραφικό μου την συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας, (επί της ευκαιρίας τον ευχαριστώ θερμά κάτι που δεν τόλμησα από φόβο να κάνω νωρίτερα) αλλά έγραψα ταυτόχρονα και όλους "εκείνους” στο πάνθεον της υπαρξιακής τους θλιβερότητας.", σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα του εν λόγω post.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ