Follow us

Η Anita Brand φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον νεογέννητο γιο της

Η γλυκιά φωτογραφία και η εξομολόγηση για τη δεύτερη, κρυφή εγκυμοσύνη της.

MissBloom TEAM
Anita Brand Instagram

Το πρόσωπο του νεογέννητου γιου της μας έδειξε -σχεδόν-, πριν από λίγες ώρες, η Anita Brand. Η γνωστή επιχειρηματίας και σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου μοιράστηκε με τους followers της μία γλυκιά φωτογραφία ενώ προέβη και σε μία αποκάλυψη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Ο Χάρης Χριστόπουλος γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια και με τους δύο γιους του | Η τρυφερή φωτογραφία της Anita Brand

Συγκεκριμένα, η Anita Brand ανήρτησε μία selfie με τον νεογέννητο γιο της, ο οποίος έκρυβε το προσωπάκι του όπως ακριβώς έκανε και όταν βρισκόταν στην κοιλιά της μαμάς του. Πιο αναλυτικά, η ξετρελαμένη μαμά δήλωσε πως επί εννέα μήνες ο γιος της συνήθιζε να κρατά το χεράκι του μπροστά από το πρόσωπό του, όπως ακριβώς κάνει μέχρι και σήμερα.

"No pictures please. Επί εννέα μήνες, με τον ίδιο τρόπο μάς έκρυβε μονίμως το προσωπάκι του...και η συνήθεια συνεχιζεται!", σημείωσε γλυκά η Anita Brand.

Η Anita Brand φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον νεογέννητο γιο της

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η Anita Brand και ο Χάρης Χριστόπουλος έγιναν γονείς για δεύτερη φορά τον περασμένο Μάρτιο, ενώ οι δυο τους είχαν καταφέρει να κρατήσουν την εγκυμοσύνη κρυφή. Η ίδια μάλιστα, λίγη ώρα αφότου δημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφία, ανήρτησε μία σειρά φωτογραφιών από το μαιευτήριο υπογραμμίζοντας πως αυτή τη φορά άργησε αρκετά να βρει τα πατήματά της με το μωρό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ