Follow us

Τζένη Μπότση | "Είμαι πολύ περήφανη που είμαι μάνα, έχω κάνει αγώνα για να αποκτήσω αυτό το παιδί"

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για το μεγαλείο της μητρότητας.

MissBloom TEAM
Τζένη Μπότση Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Τζένη Μπότση. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη ενώ μίλησε ανοιχτά για τη μητρότητα.

Η έντονη ενόχληση της Τζένης Μπότση | "Μανούλα δεν είμαι. Είμαι μαμά! Μανούλα δεν είμαι!"

Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπότση αναφέρθηκε στο μεγαλείο της μητρότητας ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για το πρόσφατο περιστατικό, με την έντονη ενόχλησή της αναφορικά με τα υποκοριστικά που χρησιμοποιούνται στη λέξη μάνα. Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός τόνισε πως την ενοχλεί το να υποτιμείται η λέξη καθώς η μητρότητα είναι κάτι ιερό. Η ίδια σημείωσε πως είναι πολύ περήφανη που είναι μάνα ενώ υπογράμμισε πως πάλεψε πολύ για αυτό.

"Ήταν ένα απόσπασμα αυτό που είδατε από πράγματα που είχαμε πει πριν και είχαν μια συναισθηματική φόρτιση για μένα. Μιλάγαμε για κάτι πολύ συγκεκριμένο που με είχε φορτίσει συναισθηματικά, οπότε η απάντηση που έδωσε ήταν η συνέχεια. Μετά γελούσαμε με τον δημοσιογράφο, παρόλα αυτά δεν μου αρέσει το υποκοριστικό και είμαι πολύ περήφανη που είμαι μάνα."

"Το πώς θα με προσφωνήσει η κόρη μου είναι κάτι που θα γίνει στο σπίτι μας, αλλά δεν είναι ωραίο να παίρνεις αυτό το μεγαλείο της μητρότητας και να το μειώνεις. Είναι ένα μεγαλείο, ειδικά για εμένα που έχω κάνει έναν αγώνα για να αποκτήσω αυτό το παιδί, δεν θέλω να το μειώσω καθόλου. Είναι πολύ ψηλά.", σημείωσε η Τζένη Μπότση.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ