Ο Πέτρος Λαγούτης μιλάει για τον γιο του, Δημήτρη | "Του κόστισε λίγο αυτό…"

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός για τον πρώτο ρόλο του γιου του.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Καλεσμένος στην εκπομπή "Dot." βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Πέτρος Λαγούτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ αναφέρθηκε στον γιο του, Δημήτρη Λαγούτη, και στον πρώτο του ρόλο.

Μυρτώ Αλικάκη | "Δεν είδα τον γιο μου στην πρεμιέρα του "Έτερος Εγώ", δεν ήμουν καλεσμένη"

Πιο αναλυτικά, ο Πέτρος Λαγούτης σημείωσε πως ο Δημήτρης πέρασε από οντισιόν για τον ρόλο του στη σειρά "Έτερος Εγώ", του Σωτήρη Τσαφούλια, υπογραμμίζοντας πως γνώριζε και ο ίδιος αλλά και η Μυρτώ Αλικάκη πως ως συνέπεια θα έμενε εκτός Θεάτρου Τέχνης.

"Έπαιξε και ο γιος μου έναν μικρό ρόλο. Όταν μου έλεγε ο Σωτήρης Τσαφούλιας ότι γράφει τον 3ο κύκλο, κάπου μέσα στην κουβέντα του είπα ότι και ο γιος μου έδινε για το Θέατρο Τέχνης."

"Μου είπε ότι θέλει να τον δει για έναν μικρό ρόλο. Το συζητάω με την Μυρτώ και με τον γιο μου ο οποίος πέταξε την σκούφια του o Δημήτρης. Είπα στον Τσαφούλια, "ok, αλλά θα τον δεις κανονικά, θα περάσει από οντισιόν γιατί έτσι θέλουμε και για τον Δημήτρη είναι έτσι."

"Τον είδε κανονικά και τον πήρε. Του κόστισε λίγο του Δημήτρη αυτό, το είχαμε εις γνώσιν μας ότι αυτό θα συμβεί και είναι ένας κανονισμός του Θεάτρου Τέχνης.", σημείωσε ο Πέτρος Λαγούτης στην εκπομπή "Dot.".

Δες εδώ το σχετικό απόσπασμα :