Follow us

Η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Το λιτό νυφικό, τα λαμπερά κοσμήματα και η ρομαντική τελετή.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram

Φωτογραφίες από τον γάμο της δημοσίευσε σήμερα, για πρώτη φορά, η Ιωάννα Μαλέσκου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά, καλωσορίζοντας έτσι τον μήνα Μάιο.

Ιωάννα Μαλέσκου | Μας δείχνει για πρώτη φορά το δωμάτιο της κόρης της

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανήρτησε μία σειρά από υπέροχες φωτογραφίες, δείχνοντας πραγματικά πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Σε ένα άκρως γλυκό και ρομαντικό τοπίο, με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη και με φουσκωμένη κοιλίτσα, η ίδια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με ένα ολόλευκο νυφικό, λάμποντας από ευτυχία. Η παρουσιάστρια, που σύντομα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, υπήρξε μία άκρως κομψή και καλαίσθητη νύφη, επιλέγοντας ένα λιτό φόρεμα το οποίο διάνθισε ωστόσο με υπέρλαμπρα κοσμήματα στο λαιμό και στα χέρια.

Αξιζει να σημειωθεί πως ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στο δημαρχείο της Ραφήνας, στις 31 Μαρτίου, υπο άκρα μυστικότητα.

""Ανθισμένες καρδιές", όπως η φύση που υποδέχεται την Άνοιξη ! Ευλογία ! 🤍💙💍🧿🙏🌷🌸 Καλό μήνα, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας 🙏☺️", έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ