Follow us

Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης | Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τη Μελίνα και τον σύντροφό της

Η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαϊδη αγκαλιάζουν τους αγαπημένους τους σε μία ultra cute κοινή φωτογραφία στο Instagram.

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης NDP

Η Πρωτομαγιά υπήρξε αφορμή για καλέσματα, βόλτες και στιγμές ξεγνοιασιάς για την ελληνική showbiz, με την πλειονότητά της να μοιράζεται στιγμιότυπα από την ημέρα αυτή, με τους followers της στα social media. Έτσι και η Δέσποινα Βανδή, ούσα ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό που μας εξέπληξε ευχάριστα.

Να υπενθυμίσουμε, πως η τραγουδίστρια εδώ και αρκετό καιρό βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Βασίλη Μπισμπίκη. Στο ίδιο, μάλιστα, μήκος κύματος κινείται και η κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη, η οποία ζει τον έρωτά της με τον γυμναστή, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, και δεν το κρύβει.

Και ενώ μέχρι τώρα, είχαμε δει κοινές φωτογραφίες του κάθε ζευγαριού ξεχωριστά, τώρα είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε μαμά και κόρη με τους συντρόφους της σε κοινή ανάρτηση.

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης διασκέδασαν με καλούς τους φίλους τη μέρα της Πρωτομαγιάς και από την παρέα δεν έλειπε η Μελίνα Νικολαϊδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, αποδεικνύοντας πόσο "cool" μαμά είναι η τραγουδίστρια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ