Follow us

Baby Boom στο Met Gala | Η Serena Williams και ακόμη μία σταρ ανακοίνωσαν τις εγκυμοσύνες τους

Εκτός από την Rihanna ακόμη δύο διάσημες προσκεκλημένες εμφανίστηκαν με φουσκωμένες κοιλίτσες.

Serena Williams Instagram

Η 41χρονη σταρ του τένις, Serena Williams, εμφανίστηκε στο Met Gala, με τον σύζυγο της, Alexis Ohanian, συνιδρυτή του Reddit και ανακοίνωσαν το χαρμόσυνο γεγονός, ότι περιμένουν το δεύτερο μωρό τους. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2017 έχει ήδη μία κόρη, την 5χρονη Olympia.

Η απόλυτη σταρ τράβηξε επίσης τα βλέμματα, φορώντας ένα εφαρμοστό φόρεμα από τον οίκο Gucci, στην μεγάλη γιορτή της μόδας, το Met Gala, που γίνεται κάθε χρόνο στο Metropolitan Museum of Art. 

Ανακοίνωση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη έκανε και στο προφίλ της στο Instagram. "Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι όταν η Anna Wintour, κάλεσε τους 3 μας στο Met Gala".

Την ανακοίνωση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, έκανε και το γνωστό μοντέλο της Victoria Secret, Karlie Kloss, φορώντας ένα μακρύ εφαρμοστό φόρεμα από το οίκο Loewe, όπου η φουσκωμένη της κοιλιά ήταν εμφανής.

Η Karlie Kloss και ο σύζυγός της Joshua Kushner παντρεύτηκαν το 2018 και έχουν ήδη έναν γιο, ο οποίος γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2021. Σημειώνεται επίσης ότι ο Joshua Kushner είναι αδελφός του Jared Kushner, συζύγου της Ivanka Trump, και γαμπρού του Donald Trump.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ