Follow us

Παυλίνα Βουλγαράκη | "Έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για σπάνια ασθένεια"

Η Παυλίνα Βουλγαράκη παραχώρησε μία εφ'όλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία έθιξε κάποια αρκετά προσωπικά θέματα.

MissBloom TEAM
Η Παυλίνα Βουλγαράκη υιοθέτησε την πιο θηλυκή τάση της χρονιάς NDP

Η Παυλίνα Βουλγαράκη είναι μία από τις αξιόλογες μουσικούς της γενιάς της, δυανύοντας μία σταθερά ανοδική πορεία στην καριέρα της. Πρόσφατα, ωστόσο, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε θέλησε να αναφερθεί σε πιο ευαίσθητα και προσωπικά θέματα που την έχουν απασχολήσει κατά καιρούς.

Η τραγουδίστρια, μιλώντας στην εκπομπή "Happy Day" αποκάλυψε άγνωστες πτυχές για την προσωπική της ζωή, καθώς και τις κακοποιητικές σχέσεις που είχε βιώσει στο παρελθόν.

"Όταν είπα πως δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για σπάνια ασθένεια. Με ρωτάνε σε κάθε συνέντευξη, αν είμαι καλά ή αν παίρνω κάποια θεραπεία. Μέχρι πρόσφατα είχα πάρα πολλά ψυχοσωματικά θέματα, τώρα λιγότερα. Πάθαινα έλκος ή κολικό όταν ζοριζόμουν πολύ. Πλέον το ανοσοποιητικό μου όταν ζορίζεται πολύ, πέφτει", είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε το πιο περίεργο πράγμα που της έχει συμβεί σε ραντεβού, λέγοντας: "Σε ένα πρώτο ραντεβού που είχα βγει με έναν άνθρωπο, με τον οποίο μετά ήμασταν για χρόνια μαζί, με είχε πάρει ο ύπνος όρθια ενώ μου μιλούσε".

Τέλος, η Παυλίνα Βουλγαράκη αναφέρθηκε στην εμπειρία της με τις κακοποιητικές σχέσεις αναφέροντας: "Είχα μια σχέση στην οποία ο σύντροφός μου ήταν κακοποιητικός, αλλά εγώ δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να καταλάβω ότι δεν ήταν υγιές. Μετά την κακοποιητική σχέση, έκανα και δεύτερη. Ούτε αυτή ήταν μια φυσιολογική σχέση, αλλά επειδή δεν είχε την φυσική βία, δεν το καταλάβαινα. Δυσκολεύτηκα να έλξω έναν υγιή σύντροφο στην ζωή μου. Πλέον έχω δουλέψει με τον εαυτό μου, και από τα 25 και μετά έχουν επιλέξει ανθρώπους από τους οποίους έχω πάρει πράγματα"

Παυλίνα Βουλγαράκη | "Έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για σπάνια ασθένεια"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ