Follow us

"Αδυνάτισες επειδή χώρισες;" | Η Κατερίνα Παπουτσάκη απαντάει με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο στα αρνητικά σχόλια για το σώμα της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εμφανίστηκε ιδιαίτερα εντυπωσιακή στο πρόσφατο post της στο Instagram, όμως τα σχόλια που έλαβε δεν ήταν μόνο θετικά.

MissBloom TEAM
Το μίνι εφαρμοστό φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη είναι ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις Instagram@Katerina Papoutsaki

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, ούσα ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αλληλεπιδρά συχνά με τους followers της, μέσω του προσωπικού της προφίλ. Ωστόσο, η πιο πρόσφατη αφορμή για την καθιερωμένη επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους δεν ήταν ευχάριστη, καθώς αναγκάστηκε να απαντήσει σε κάποια αδιάκριτα σχόλια που έλαβε.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός και μουσικός δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από την εξόρμησή της το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Η ίδια βρέθηκε στην παραλία, με χαλαρή διάθεση, φορώντας ένα animal print ολόσωμο μαγιό και '70s γυαλιά με χρωματιστούς φάκους.

Δυστυχώς, ανάμεσα στα σχόλια που δέχθηκε για την ανάρτησή της, ήταν αρκετά που σχετίζονταν με τα κιλά της, σημειώνοντας πως η ηθοποιός έχει αδυνατίσει, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συσχέτισαν την απώλεια κιλών με τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Πιλαφά.

"Αδυνάτισες επειδή χώρισες;"  | Η Κατερίνα Παπουτσάκη απαντάει με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο στα αρνητικά σχόλια για το σώμα της
Κατερίνα Παπουτσάκη
Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, θέλοντας να δείξει ανωτερότητα και χρησιμοποιώντας έναν πιο σαρκαστικό τόνο απάντησε μονολεκτικά στα εν λόγω σχόλια, γράφοντας "γλυκιά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ