Follow us

Όλγα Κεφαλογιάννη | Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Μίνω Μάτσα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη γιορτάζει την επέτειο της με τον Μίνω Μάτσα και θέλησε να ευχηθεί με μια αδημοσίευτη φωτογραφία τους.

Όλγα Κεφαλογιάννη NDP

Την επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα, η γοητευτική πολιτικός Όλγα Κεφαλογιάννη και ο καταξιωμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας. Το ζευγάρι, παντρεύτηκε στις 3/5/21 με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες κάτω από άκρα μυστικότητα, λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Ανήμερα της δεύτερης επετείου τους, η Όλγα Κεφαλογιάννη προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να φορά το ρομαντικό νυφικό της και να είναι αγκαλιά με τον σύζυγο της, την ημέρα του γάμου τους.

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι, λίγες ημέρες μετά το γάμο της με τον γνωστό Έλληνα συνθέτη, ήρθε και η αποκάλυψη ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη πρόκειται να γίνει μητέρα και να αποκτήσει δίδυμα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

"Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ