Follow us

O Μιχάλης Ζαμπίδης και η σύντροφός του, Μαρία Ντάσιου, παντρεύονται και βαπτίζουν τις δίδυμες κόρες τους

"Παντρεύομαι με αυτό το υπέροχο πλάσμα, τη Μαρία..."

MissBloom TEAM
Μιχάλης Ζαμπίδης NDP

Δηλώσεις στην εκπομπή "Το Πρωινό" έκανε ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ο Iron Mike μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τη ζωή του ως μπαμπάς, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως πολύ σύντομα, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μιχάλης Ζαμπίδης | Σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγο και τις δίδυμες κόρες τους

Συγκεκριμένα, ο αθλητής του Kickboxing αποκάλυψε πως στις 17 Ιουνίου εκείνος και η γλυκύτατη σύντροφός του, Μαρία Ντάσιου, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώ πρόκειται την ίδια μέρα να βαπτίσουν και τις δίδυμες κόρες τους. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης τόνισε μεταξύ άλλων πως έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους καλεσμένους και την αγαπημένη του, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε ως ένα "υπέροχο πλάσμα".

"Στις 17 Ιουνίου θα κάνουμε διπλό μυστήριο, βάπτιση και γάμο στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Παντρεύομαι με αυτό το υπέροχο πλάσμα, τη Μαρία. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Έχω ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και για τους καλεσμένους αλλά και για την Μαρία. Θα είμαστε περίπου 150 άτομα, θα είμαστε κοντινοί φίλοι. Όποιος έρθει εκεί θα ήθελα να περάσει όμορφα και να είναι εκεί στην πιο κομβική στιγμή της ζωής μας.", δήλωσε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ