Follow us

Όταν η Αμαλία Κωστοπούλου ήταν καστανή | Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το 2015

Κι όμως, η Αμαλία Κωστοπούλου δεν ήταν πάντοτε ξανθιά.

MissBloom TEAM
Αμαλία Κωστοπούλου NDP Photo Agency

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστοπούλος μπορεί να μην είναι πια μαζί, όμως τους ενώνει η αγάπη που τρέφουν και οι δύο για τις κόρες τους, Αμαλία και Αλεξάνδρα, που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Η Αμαλία είναι το πρώτο τους παιδί, έχοντας γεννηθεί το το 1997 και σίγουρα την γνωρίζεις ως μία κατάξανθη, πανέμορφη κοπέλα, η οποία έχει κληρονομήσει, όπως και η αδερφή της, τις αναλογίες της μητέρας της.

Ωστόσο, τα λαμπερά μαλλιά - σήμα κατατεθέν της, δεν ήταν πάντοτε ξανθά, όπως μπορεί να θυμάσαι. Η 26χρονη φαίνεται πως υπήρξε και καστανή, κάτι που επιβεβαιώνουν οι σπάνιες φωτογραφίες που εντοπίσαμε από το 2015.

Τότε ήταν μόλις 18 χρονών και ο φωτογραφικός φακός τη συναντούσε συνήθως σε fashion events μαζί με τη μητέρα της και με τη μικρότερη αδερφή της. Ψηλή, καλλίγραμμη, με ένα ιδιαίτερο προσωπικό στιλ, η Αμαλία Κωστοπούλου έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο, λίγο πριν φύγει για να σπουδάσει στην Αμερική.

Όταν η Αμαλία Κωστοπούλου ήταν καστανή | Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το 2015
Αμαλία Κωστοπούλου - Τζένη Μπαλατσινού

Τα -διαχρονικά- ξανθά μαλλιά της ήταν σκούρα καστανά για μία μεγάλη περίοδο εκείνου του έτους, σε μία προσπάθεια ανανέωσης στην εμφάνισή της και η αλήθεια είναι πως το πέτυχε, αφού αυτή η αλλαγή της ταίριαζε ιδιαίτερα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ