Follow us

Η μεγάλη αλλαγή στη σιλουέτα της | Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη φοράει ολόσωμη, μαύρη φόρμα και ποζάρει στην αυλή της

"Αν δεν μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, τουλάχιστον ας τον ομορφαίνουνε…"

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, Μπισμπίκης NDP

Την αυλή του σπιτιού της αποφάσισε να διακοσμήσει η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, με αφομή τον ερχομό της άνοιξης. Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη και επιχειρηματίας ανήρτησε μάλιστα με αφορμή την όμορφη αυτή ασχολία της μία φωτογραφία στο Instagram ποζάροντας αυθόρμητα "εν ώρα εργασίας."

"Μου λέει ότι είμαι η καλύτερη, γιατί τώρα το νιώθω και εγώ" | Η αιχμηρή ανάρτηση της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη φόρεσε τη μαύρη, εφαρμοστή και ολόσωμη φόρμα της και κρέμασε στον τοίχο της αυλής της διάφορα φυτά σε ωραία κασπώ. Η ίδια φαίνεται πως εμπνεύστηκε από την άνοιξη και την Πρωτομαγιά ενώ όπως σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του εν λόγω post, "αν δε μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, τουλάχιστον ας τον ομορφαίνουνε…".

"Στολίζω την κρυφή μου αυλή, μιας και η Πρωτομαγιά ανήκει στα λουλούδια και την Άνοιξη….. Την "εξέγερση" την αφήνω για 21 του μήνα! Αν δεν μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, τουλάχιστον ας τον ομορφαίνουνε… ΥΓ Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Ρίτσος "Αυτά τα δέντρα δε βολεύονται με λιγότερο ουρανό, αυτές οι πέτρες δε βολεύονται κάτου απ’τα ξένα βήματα, αυτά τα πρόσωπα δε βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο, αυτές οι καρδιές δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο.", σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ