Follow us

Χάρης Χριστόπουλος- Ανίτα Μπραντ | Μιλούν για τις δυσκολίες της δεύτερης εγκυμοσύνης

Το μοντέλο και επιχειρηματίας Ανίτα Μπραντ δήλωσε: ''Πέρασα δύσκολα στην εγκυμοσύνη, απέφευγα τους δημόσιους χώρους''.

χριστόπουλος μπραντ NDP

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος σχεδόν ένα μήνα μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, εμφανίστηκαν και έδωσαν συνέντευξη στο "Ποιος είναι πρωινιάτικα" για τη νέα τους καθημερινότητα.

Η Ανίτα Μπραντ για τον ρόλο της μητέρας ανέφερε ότι "Έχει πάρα πολύ κούραση. Μέχρι τα 33 μου δεν το φανταζόμουν ιδιαίτερα", ενώ ο σύζυγος της δήλωσε "Την έβλεπα κοριτσάκι και τώρα είναι μαμά. Είναι σκηνές που θηλάζει και αγκαλιάζει το μωρό και τη ρωτάω είχες φανταστεί ότι θα γίνεις μάνα ποτέ; Είναι τόσο γλυκιά".

Η παρουσιάστρια επεσήμανε ότι, ο Χάρης ζει την πατρότητα σε υπερθετικό βαθμό. Ο φωτογράφος απάντησε ότι ''Υπάρχει ένα ΕΣΠΑ για πολύτεκνους. Εγώ αν δεν το πάρω δε θα ησυχάσω''. Ενώ η γυναίκα του πρόσθεσε ''Ο Χάρης είναι για παιχνίδι, όλα τα γλυκά, βόλτες, ό, τι θέλει το παιδί, κάνει όλα τα χατίρια. Εγώ είμαι αυτή που πρέπει να πατάω πόδι, που πρέπει να βάζω ένα όριο''.

Σε άλλο σημείο, η Ανίτα Μπραντ αναφέρθηκε στην πορεία της στο μόντελινγκ και το Make up και παράλληλα εξέφρασε την αγάπη της για τα ταξίδια. "Από την Ιταλία γύρισα για τον Χάρη. Ήξερα ότι το μόντελινγκ θα το έκανα για λίγα χρόνια. Πάντα ήξερα ότι πρέπει να κάνω κάτι άλλο".

Ο Χάρης Χριστόπουλους ανέφερε: "Οι γυναίκες μού άλλαζαν πάντα τη ζωή και η γυναικεία παρουσία ήταν πάντα πολύ έντονη. Ερωτεύομαι εγκεφαλικά. Θαυμάζω τον εγκέφαλο και τον εσωτερικό της κόσμο".

"Πέρασα δύσκολα στην εγκυμοσύνη, απέφευγα τους δημόσιους χώρους. Ήθελα να το ζήσω όσο πιο ήρεμα γίνεται. Αποτραβήχτηκα και δεν εξέθεσα την όλη κατάσταση που ζούσαμε λόγω πολλών πραγμάτων. Δεν πήγαινα σχεδόν πουθενά", είπε η Ανίτα Μπραντ για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Χάρης Χριστόπουλος- Ανίτα Μπραντ | Μιλούν για τις δυσκολίες της δεύτερης εγκυμοσύνης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ