Follow us

Μαρία Μενούνος | Διεγνώσθη με καρκίνο στο πάγκρεας λίγο πριν γίνει μητέρα

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος, μίλησε σε συνέντευξη για την περσινή δύσκολη περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Μαρία Μενούνος NDP

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος σε συνέντευξη στο People, μίλησε για τη συγκλονιστική περιπέτεια που έζησε με την υγεία της, λίγο πριν υποδεχτεί το πρώτο της παιδί. Για την ακρίβεια τον περασμένο Ιανουάριο διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, ο οποίος είχε φτάσει στο στάδιο 2. Για την αντιμετώπιση του χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο, όπου και της αφαιρέθηκε ο όγκος μεγέθους 3,9 εκατοστών. Μάλιστα, ανέβασε και post, όπου μιλάει για την τρομακτική εμπειρία της και ότι το βλέπει το αποτέλεσμα ως ένα θαύμα.

"Όλη αυτή η χρονιά ήταν για μένα ένα τραύμα, γεμάτη άγχος και κρίσεις. Υπήρξε μια στιγμή που σχεδιάζαμε κάτι και ξαφνικά, όλα έγιναν υπερβολικά και σκέφτηκα "οκ, πρέπει να αναρρώσω”" αναφέρει η δημοφιλής παρουσιάστρια.

"Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν μέρη να πάνε, ώστε να προλάβουν αυτά τα πράγματα. Δεν μπορείς να αφήσεις τον φόβο να σε εμποδίζει. Πέρασα εκείνη τη φάση που φοβήθηκα κι εγώ, αλλά ευτυχώς στάθηκα τυχερή, γιατί το κατάλαβα νωρίς. Ένιωθα τόσο καλά μετά την πρώτη διάγνωση, αφού είχα ξεπεράσει το πρόβλημα, οπότε στη δεύτερη διάγνωση ήταν λες και με χαστούκισαν στο πρόσωπο. Ούρλιαζα από τον πόνο, ήμουν απαρηγόρητη" εξομολογείται η Μαρία Μενούνος στο People.

"Η μαγνητική αποκάλυψε μία μάζα 3,9 εκατ. στο πάγκρεάς μου, η οποία επρόκειτο τελικά για νευροενδοκρινικό όγκο δευτέρου σταδίου, δηλαδή μια μορφή καρκίνου. Έλεγα "πώς γίνεται να είχα όγκο στον εγκέφαλο και τώρα καρκίνο στο πάγκρεας;”. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ είναι ότι έρχεται ένα μωρό. Ήταν εξαιρετικά επώδυνο, αλλά έπρεπε να γίνω καλά", συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Στο σημείο αυτό να προσθέσουμε ότι η Μαρία Μενούνος έχει ξαναπεράσει παρόμοια περιπέτεια, όταν είχε διαγνωστεί με έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλό της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ