Ηλιάνα Παπαγεωργίου | "Το "GNTM" το έχω διαγράψει από το μυαλό μου για να είμαι εγώ καλά"

Όλα όσα είπε η κριτής του "My Style Rocks" για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο "GNTM".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" έκανε χθες βράδυ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η κριτής του "My Style Rocks" μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και το μόντελινγκ, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στο "GNTM" σχολιάζοντας μία ενδεχόμενη επιστροφή της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ίδια εδώ και 10 χρόνια | Οι φωτογραφίες στο Instagram που το αποδεικνύουν

Πιο αναλυτικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σημείωσε πως το μόντελινγκ δεν έχει τελειώσει για εκείνη ενώ υπογράμμισε πως περίμενε πολλά χρόνια να φτάσει στην ηλικία που είναι σήμερα. Στη συνέχεια, η ίδια ανέφερε πως θα ήθελε πολύ να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια μιας που λατρεύει τα παιδιά.

Αναφορικά με το "GNTM", το μοντέλο δήλωσε πως είναι ένα project που αγαπά πολύ αν και το έχει διαγράψει από το μυαλό της.

"Το μόντελιγνκ δεν έχει τελειώσει για μένα απλά, έχει περάσει σε μια άλλη ηλικία πια. Δε θα διαφημίζουμε βρεφικά, κρέμα μωρού, εκτός αν πρέπει να τη φάει το παιδί μου στο μέλλον. Θα δούμε. Την περίμενα την πάροδο του χρόνου. Πολλά χρόνια το περίμενα, να φτάσω σε αυτή την ηλικία. Η οικογένεια είναι κάτι που θα έρθει από μόνο του. Έχω αδυναμία στα πιτσικουλίνια. Αν με ευλογήσει ο Θεός θα κάνω. Αν δε μου κάνουν πρόταση γάμου, δε ξέρω αν θα παντρευτώ ξανά."

"Ας τελειώσουμε πρώτα, να είμαστε καλά, να είμαστε χαρούμενοι. Για μένα αυτή η σεζόν είναι από τις αγαπημένες μου. Θα παγώσει το GNTM; Εντάξει, μπορεί να γίνει του παραχρόνου. Είναι σίγουρο; Κρίμα. Το αγαπάω το GNTM αλλά εκείνοι ξέρουν καλύτερα. Αν μου γινόταν πρόταση γιατί να μην ξαναπήγαινα; Το έχω διαγράψει από το μυαλό μου για να είμαι εγώ καλά. Ποτέ δε ξέρεις. Το GNTM για μένα είναι λίγο σαν εκείνο τον γκόμενο που πρέπει να ξεχάσεις.", είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :