Follow us

Μαρίνα Ασλάνογλου | "Έκανα τρεις εξωσωματικές, ένιωθα φοβερές ενοχές ότι δε μπορώ να αποκτήσω παιδί.."

"Είναι κάτι που το περνάς μόνος σου, είναι μοναχικός δρόμος...", σημείωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

MissBloom TEAM
Μελίνα Ασλάνογλου NDP

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρίνα Ασλάνογλου στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" και τον Κώστα Τσουρό. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί σε όλες τις δυσκολίες που βίωσε μέχρι να γίνει μητέρα.

Μαρίνα Ασλάνογλου | "Είναι δύσκολη η διαδρομή των εξωσωματικών. Είχα βάλει όριο τις τρεις προσπάθειες."

Πιο αναλυτικά, η Μαρίνα Ασλάνογλου αποκάλυψε πως έχει κάνει τρεις εξωσωματικές σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως ακόμη και στο 2023, αυτό είναι ταμπού. Η ίδια τόνισε μάλιστα πως κάθε φορά που δεν κατάφερνε να μείνει έγκυος ένιωθε τύψεις και ενοχές ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πόσο σημαντική είναι σε παρόμοιες περιπτώσεις η στήριξη των συντρόφων αν και ο δρόμος αυτός είναι πραγματικά μοναχικός.

"Μπορεί να είμαστε στο 2023, αλλά υπάρχει ακόμα το ταμπού για την εξωσωματική γονιμοποίηση, ότι δεν το λέμε και το κρύβουμε. Είναι κάτι που το περνάς μόνος σου, παρόλο που είσαι με ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπάνε. Είναι μοναχικός δρόμος. Εγώ είχα κάνει τρεις προσπάθειες, τις δύο πρώτες φορές, ένιωθα φοβερές ενοχές ότι εγώ φταίω κι ότι δεν μπορώ. Ότι εγώ ευθύνομαι στο ότι δεν μένω έγκυος, αλλά πρέπει να το ξεπερνάς εκείνη τη στιγμή."

"Φυσικά και παίζει ρόλο η στήριξη του συζύγου σου αλλά μέσα σου είναι μόνος σου.", είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ