Follow us

Leonie Cassel | Η μικρή κόρη της Monica Bellucci και του Vincent Cassel είναι εξίσου όμορφη, με την καλλονή αδερφή της, Deva

Η Leonie Cassel είναι η μικρότερη κόρη της Monica Bellucci και του Vincent Cassel και σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον.

MissBloom TEAM
Leonie Cassel | Η κόρη της Monica Bellucci και του Vincent Cassel που είναι εξίσου όμορφη, με την καλλονή αδερφή της, Deva Splash News / Ideal Image

Πάνε 10 χρόνια από όταν η Monica Bellucci και ο Vincent Cassel χώρισαν, αφήνοντας απογοητευμένους τους φανς ενός από τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια που υπήρξαν ποτέ. Μπορεί να μην κατάφεραν να ζήσουν το "happily ever after", ωστόσο κατά τη διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν δύο πανέμορφες κόρες, τις οποίες υπεραγαπούν και αναμφίβολα έχουν κληρονομήσει τα μοναδικά γονίδιά τους.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε τη Deva Cassel, τη μεγαλύτερη κόρη του πρώην ζευγαριού, η οποία έχει αρχίσει να κάνει όλο και περισσότερες εμφανίσεις στα front rows και στις πασαρέλες των επιδείξεων μόδας, ανά τον κόσμο. Η αδερφή της, Leonie, φαίνεται όμως πως αξίζει εξίσου την προσοχή μας αφού αναμένεται και εκείνη να μας απασχολήσει στο μέλλον.

Η Leonie Cassel γεννήθηκε το 2010 στη Ρώμη, 3 χρόνια πριν η Bellucci και ο Cassel τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Είναι μόλις 13 ετών και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν τη βλέπουμε τόσο συχνά όσο τη 19χρονη αδερφή της.

Παρά τη νεαρή της ηλικία, έχει ήδη αναπτύξει το δικό της προσωπικό στιλ, κάτι που την καθιστά σε ένα ανερχόμενο style icon της γενιάς της.

Είναι ψηλή, καλλίγραμμη και έχει πανέμορφα χαρακτηριστικά προσώπου, ενώ έχει κληρονομήσει τα χρώματα της μητέρας της, όπως και η Deva.

Μάλιστα, όσο ο Vincent Cassel ήταν παντρεμένος με την Tina Kunakey, η μικρή Leonie είχε απαθανατιστεί από το φωτογραφικό φακό να περνάει χρόνο μαζί με εκείνη και το αδερφάκι της, από το γάμο του πατέρα της με τη Γαλλίδα καλλονή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ