Follow us

Σωτήρης Κοντιζάς | "Δεν ξέρω ποιος είναι ο πιο αυστηρός κριτής, ξέρω ποιος είναι ο πιο κοντός. Τώρα που έχουμε παιδιά και οι τρεις μας, βρισκόμαστε περισσότερο..."

Ο κριτής του "MasterChef" μίλησε για τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ενώ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο τσακώνονται.

MissBloom TEAM
Σωτήρης Κοντιζάς Instagram

Στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη έκανε δηλώσεις ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ο γνωστός σεφ και κριτής του "MasterChef" μίλησε για το μέλλον του ριάλιτι μαγειρικής ενώ αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τους καλούς του φίλους και συναδέλφους, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς νανουρίζει τον γιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον πιο επικό τρόπο

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέφερε πως δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει ή όχι το "MasterChef" ενώ σημείωσε χιουμοριστικά πως δεν ξέρει ποιος είναι ο πιο αυστηρός κριτής αλλά ξέρει ποιος είναι ο πιο κοντός. Στη συνέχεα των δηλώσεων, ο γνωστός σεφ μίλησε για τη σχέση του με τους δύο κριτές λέγοντας χαρακτηριστικά πως τώρα που είναι και οι τρεις μπαμπάδες κάνουν περισσότερη παρέα.

"Περάσαμε πάρα πολύ καλά, γελάσαμε πάρα πολύ. Δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πιο αυστηρός κριτής, ξέρω ποιος είναι ο πιο κοντός. Νομίζω με τον Πάνο έχουμε το ίδιο ύψος, συγνώμη Λεωνίδα είναι λίγο παλιό, λίγο κακό ζητώ συγνώμη."

"Κάτι συζητάμε για του χρόνου. Τείνει στο αν θα γίνει το MasterChef, να γίνει κάτι πολύ φρέσκο και να ανανεωθεί."

"Τώρα που έχουμε παιδιά και οι τρεις μας βρισκόμαστε περισσότερο. Με είχαν κάνει πέρα πριν γιατί ήμουν ο μόνος που είχε παιδιά και τώρα έχουν και αυτοί. Από τους τρεις ο πιο hands-on είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι δυνατός δεν το περίμενα."

"Ο λόγος που τσακωνόμαστε είναι τι θα παραγγείλουμε στο καμαρίνι να φάμε το μεσημέρι.", είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ