Follow us

Kim Kardashian | Άφησε την κόρη της North να περιμένει στον δρόμο, όσο εκείνη ήταν στο Met Gala

Αίσθηση προκάλεσε το βίντεο με την 9χρονη, να περιμένει καρτερικά τη μητέρα της.

Kim Kardashian Splash

Η Kim Kardashian, παρά τις φήμες για την απουσία της από το φετινό Met Gala, ήταν τελικά καλεσμένη στο αφιέρωμα για τον Karl Lagerfeld και μάλιστα έλαμψε στο κόκκινο χαλί, φορώντας ένα φόρεμα από τον οίκο Schiaparelli, με το αγαπημένο του στοιχείο, τα μαργαριτάρια.

Ωστόσο, η reality star όταν βγήκε από το ξενοδοχείο που διέμενε για να κατευθυνθεί στο Met Gala, δεν ήταν μόνη, καθώς κρατούσε από το χέρι την 9χρονη κόρη της, North West.

Μάλιστα, η κόρη ήταν τόσο μέσα στο Theme, φορώντας Chanel vintage σακάκι, ένα ελαφρώς ταλαιπωρημένο τζιν και μια τσάντα σε σχήμα κοχυλιού, εμφάνιση που έκανε αδύνατη την απουσία της από το event.

Όταν η διάσημη τηλεπερσόνα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους της Vogue για το πού βρίσκεται η κόρη της εκείνη απάντησε: "Στην πραγματικότητα είναι στο αυτοκίνητο και μας παρακολουθεί να διασχίζουμε το κόκκινο χαλί".

Σε βίντεο που έχουν δημοσιευθεί με τη North να στέκεται δίπλα από το αμάξι σαν χαμένη, εξοργισμένα σχολιάζει το κοινό: "Καημένη Νorth West, αυτό μου ράγισε την καρδιά. Ένα μικρό 9χρονο κοριτσάκι, που το άφησε στο πεζοδρόμιο με αγνώστους η εγωίστρια, ναρκισσιστική, εκμεταλλεύτρια μητέρα της, Kim Kardashian. Η Kim προσπάθησε να την πάρει στο Met Gala αλλά της αρνήθηκαν και άφησε την κόρη της έτσι".

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το The Hollywood reporter, από το 2018 και μετά υπάρχει ο περιορισμός στην είσοδο, σύμφωνα με τους διοργανωτές της "ακατάλληλη για άτομα κάτω των 18 ετών".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ